311209

Detta blir med största sannolikhet det sista inlägget för i år. Har precis fixat håret, eller rättare sagt mamma har precis fixat mitt hår. Det blev ingenting man tappar hakan över utan det blev utsläppt (duktigt viktoria) plattat hår och lite tripplat i delar av underhåret. Glitterspray hör ju nyår till så såklart är ju hela håret sprayat med sånt också (även pannan då jag missade vart hålet var, mindre bra)


Nu ska jag plocka i ordning lite på mitt rum, börja fixa lite med maten och fixa lite annat. Fodralet och sminkningen får vänta till senare. Hoppas även på några fina nyårskort som jag självklart delar med mig av så fort jag kan, men nu vill jag bara önska alla ett gott nytt år och en snygg fortsättning.


/ viktoria
0 kommentarer

311209

Just nu: har precis målat klart min vänstra hand med svart nagellack så nu är det bara det jäkligaste kvar, vänster hand. Just nu: håller jag på att bli tokig på allt ljud som surrar omkring mig, 3 olika musikkällor som spelar olika låtar, diskussioner utanför dörren och rösten i mitt huvud som bara ber alla att dra. Just nu: känner jag att min förkylning har börjat ge med sig, överlycklig. Och just nu: ska jag ge mig på att måla andra handen, så hörs senare.

/ viktoria

2 kommentarer

301209

Har precis avslutat min andra kopp te, har hört att man blir bättre av att dricka te så jag tänkte att jag kunde ge det ett försök. Har tyvärr inget resultat att dela med mig av än, men det kommer.
Min eftermiddag har varit förundransvärt väldigt rolig fast den i mesta del har spenderats framför datorn. Har nämligen mannekängat för jenny, jag vet hur det låter men jag var faktiskt räddaren i nöden och löste hennes problem med kläder inför morgondagen. Min karma ligger på topp!
Kvällen är än så länge inte planerad (jag som älskar att leva strukturerat) men det lutar åt att jag tillåter mamma att lura i min smågodis och slappa i soffan, med risken att jag inte kommer i min nyårsklänning imorgon. Men det tar vi då.

Jag har även spenderat ca en timme (timmen pga att mina skills i ph inte är de bästa) på att förnya designen på bloggen. Det kanske inte blev mycket bättre, men det duger för tillfället.

 


/ viktoria

4 kommentarer