New color

Nu är håret färgat och torrt, så nu kan man se hur resultatet blev. Det blev inte riktigt så mörkt som jag hade hoppats på men det blev blankt och det är ju alltid något.


2 kommentarer

Skolkareee

Stannar hemma idag för aj aj aj vad min fot gör ont idag (hähä). Men jag gör faktiskt nytta idag med, jag sitter just nu och gör klart min apu uppgift, inte det roligaste men den måste ju bli klar och det är ju bättre att bli klar med den än att spara den till sista dagen.

Tänkte faktiskt ta en paus snart och färga håret, själv. Det har aldrig hänt förut, men någon gång måste väl bli den första. Jag önskar mig själv lycka till, och att resultatet inte blir råttgrått.
1 kommentar

Springa med en stukad fot - inte smart!

Körde upp till träningen idag, var liiiite osäker på om det var en bra idé men det gick ju vägen. (haha) Kommer upp till träningen och hade väl tänkt att jag skulle softa och sen stå i duschen i en evighet, men nerrå, jag ska springa, hu? va? Det blir inget med dig tänkte jag men vem faller inte för auktoritet? jag gör't i varje fall. Det gick inte så bra och min fot är nu vätskefylld, så om man trycker med ett finger på foten så blir ingröpningen kvar där i typ 10 minuter innan den börjar bukta utåt igen på sitt onormala, (väldigt ocharmiga) sätt.

Jag vet att fötter inte hör hemma på min blogg, men jag måste bara visa min fotknöl som expanderat rätt kraftigt de senaste dagarna - bra jobbat!

0 kommentarer