Somna till musik, min ny grej?

Engelska imorgon klockan 8 i två timmar. Behöver jag säga mer? Det bästa är väl att sista lektionen på två timmar är inställd, så slutar lite innan två istället för fyra. Det kommer jag leva på imorgon. Annars kan man ju leva på att man är ledig hela torsdagen, det är ju heller inte så fel. Torsdagen kommer ju inte att fördrivas helt fel heller, en eftermiddag med mina favoriter i linköping - kan knappast bli bättre!

0 kommentarer

Simma är jobbigt

45 minuter i bubbelbadet, 2 åk i rutschbanan, 10 minuter i bastun och cirkus 10 i motionssimmet. Jag.är.slut. Helt förslappad i hela kroppen, främst i magen och armarna - det är jobbigt att simma.

Jag har bestämt mig för att avsluta min inget smink kampanj. Jag ser tröttare ut än vanligt och jag är lite sjuk med. Hejdå pundare hej viktoria. Nu ska jag plugga glosor, inte skjuta upp det tills imorgon, jag gör dem nu med en gång. Duktigt.
0 kommentarer

Vad har det tagit åt dig?

Börjar veckan med match, sprang tills mina lungor höll på att spricka, sen sprang jag en hela halvlek till. Idag ska jag cykla till simhallen, simma, cykla tillbaka. Det största problemet är väl att det här inte är så speciellt ovanligt, jag skulle behöva bli lite med slö. Jag måste jobba på min slöhet.

Nu måste jag trampa iväg om jag ska komma i tid.

hejdå
0 kommentarer