Sista februari

Så har sportlovet kommit till sitt slut men jag sörjer inte allt för mycket. Det har varit ett väääldigt bra lov, och jag har hunnit med att göra det mesta förutom skolarbeten. De har jag lagt åt sidan så nu blir det att plugga galet istället men jag klagar inte för jag slipper stryka i alla fall. Mamma gav mig ett ultimatum "Antingen så sätter du dig med skolarbetena eller så stryker du." Valet blev helt plötsligt inte så svårt. Så nu ska jag skriva om varför svenskar väljer att konvertera till buddhismen (jag har ju så mycket erfarenhet om det så det blir säkert en barnlek)

Har förresten varit i lkpg idag med och införskaffat mig lite vårfräscht, det blev 2 par skor, tre tröjor och ett par jeans. Nu kommer det bästa, det översteg inte ens 1000 kr - jag är nöjd.

0 kommentarer

domarkurs - check

Dagen börjar lite små segt klockan 06:30 när klockan ringde. Kl 8:00 var det nämligen domarkurs på stadshotellet och det var inte det roligaste jag gjort på detta lov om man säger så. När vi tragglat oss igenom hela kursen utan ca 5 minuter så kläcker värsta veteranen frågan till föreläsaren "Varför lägger ni inte mer tid på att förbättra tjejers motorik? Dem har jättedålig motorik om man jämför med killar i deras ålder." Jackie och jag som var ensamma tjejer spänner ögonen i honom men han verkade inte märka någonting som tur var. Det bubblade en tanke i mitt huvud och det var någonting i stil med "DU, JAG OCH MIN KNYTNÄVE, utanför nu!"

Men efter denna förmiddag så har jag i alla fall tillstånd att döma i sommar och tjäna den feta kosingen.
0 kommentarer

Fredagsmys

Har spenderat min eftermiddag hemma hos Jackie och planerar att stanna till kvällen, men är det för att plugga? nej, snarare för att mysa och göra det vi gör näst bäst, prata. Men det har faktiskt blivit en hel del plugg mellan varven också.

Just nu roar vi oss med att planera in eventuella datum för oss att undervisa blivande domare för 5 manna fotboll. Det får ju inte krocka med några festligheter så det blir knort om tillfällen.

2 kommentarer