får det lov att vara lite tomat?

Min mage säger kurr kurr, det kan bero på bristen av matintag under dagen men vad vet jag. Mina helger brukar i princip alltid se ut så här att jag äter frukost sen glömmer jag bort målen där emellan, inte bra men sant. Så nu väntar jag på att pappa ska bli klar med maten så jag kan fylla min väldigt tomma mage.

Kvällen bjuder nog på Sherlock Holmes och förhoppningsvis popcorn, inget att klaga på där inte.

Imorgon är det skola och det är väl det sista jag känner för just nu. Orken är som bortblåst, och speciellt när man vet att efter skolan är det en meter snö utomhus att traska igenom till sjukgymnasten och köra skiter ur mina ben.

 

Bilden är från gårdagen

/ viktoria
2 kommentarer

310110

Igår blev det inget bloggande för min tid gick åt till annat.
På förmiddagen var jag inne i lkpg med min älskade mamma hela dagen och letade efter någonting nytt att sätta på sig på kvällens party men hittade såklart ingenting. Med besvikelse så satte jag på mig någonting som jag hade i garderoben - suck.

Kvällen blev lyckad och mycket mer än så behöver jag inte säga (skulle behöva ett bildspel över hela kvällen men jag drar mig från att lägga upp något sådant) Efter det bar det hem till amanda och jag somnade som en stock.

/ viktoria

2 kommentarer

nu tar vi helg

Min fredag har varit väldigt lång, men ändå fylld med roligheter.
bland annat så har jag haft snöbollskrig med amanda och josefin, det slutade med att jag fick största snökockan i ansiktet (tack amanda, väldigt bussigt av dig!)
Vi har även varit på en verksamhet på slomarp och en på dacke och kikat runt lite. Lite lagom låångtråkigt men vi fick ju sluta en timme tidigare så jag klagar inte allt för mycket.

Min planering för resten av dagen är väl att sova och kolla på tv, måste vila upp mig lite innan en kväll och en övernattning tillsammans med mylarn.

 


/ viktoria
9 kommentarer