Tjörn 2010


Fast vädret var ju inte härlig hela tiden..

när vi kom dit regnade det så vi inte kunde lägga ut mattan. Det torkade aldrig sen regnade det så det blev vatten i hela yttertältet. Så vi tröttnade och åkte hem 2 dagar tidigare.
1 kommentar

Home sweet? home

Är nu hemma igen efter lite mer än fyra timmars bilåkning. Skulle ha stannat till söndag men det regnade så mycket inatt/idag så man knappt kunde röra sig trots gummistövlar. Veckan har tillbringats i en brassestol i solen men en bok i handen, solande på en klippa med musiken i öronen - när man tröttnat på måsarnas skriande och såklart har man shoppat en del också. Vissa stunder har verkligen varit underbara, speciellt de i brassestolen. Bilderna kommer upp så småningom. Nu ska jag slänga mig i sängen och ta upp där jag avslutade min läsning.
0 kommentarer

nää, nu tar jag semester

Hoppsan vilken dålig update. Har inte hunnit med att sitta framför datorn förrän nu så det har sin förklaring. Igår hann jag bara hem innan jag drog vidare med kursen mot rickard och co. Riktigt trevlig kväll då vi fick reda på att jag ligger i toppen vad det gäller spellista - glad.

Idag har jag råjobbat, så nu är jag skapligt trött efter att ja packat som en galning. Imorgon bär det av på semester med familjen. Ska bli så sjukt skönt att komma iväg ifrån allt. Kalla det vad ni vill, jag kallar det semester.

0 kommentarer