Historia prov - check

Har jag pluggat galet på historia provet vi hade idag? nej det har jag inte gjort, men det gick ju vägen i alla fall! Vi fick tillbaka våra noveller idag med och betyget mvg- är man väl rätt nöjd med ändå måste jag säga.

Nog om skolan. På vägen hem från skolan åkte mamma och jag och plockade blåsippor, så nu står det två buketter där nere på bordet som bara väntar på att jag ska få fylla år. Och när man fyller år så tar man ju körkort med så det är väl vad jag ägnar mina dagar åt nu mer. Sitter med boken i högsta hugg nu med, men det kan väl bero på att vi har muntligt prov på det imorgon. Proven och läxorna löser av varandra känns det som.

0 kommentarer

Halva leveransen hemma

Idag kom hälften av de kläderna jag beställt från H&M och eftersom det har varit dåligt med bilder ett tag så ska jag faktiskt lägga upp några.


Klänning 149:-


Blus 149:-

Shorts 199:-

Jag har beställt två klänningar till men dem har inte kommit än dessvärre.

3 kommentarer

Är våren här nu?

Det känns faktiskt som att våren är på ingång på riktigt nu. Hittade faktiskt första blåsippan för några dagar sedan och det är väl vårtecken om något?

Idag körde jag järnet på körskolan med först körning och sen plugg på datorerna. Det gav viss utdelning för jag klarade f som jag kört typ 5 eller 6 gånger. Nu är det inte lång tid kvar och det är nog det som får mig att kämpa ännu hårdare.

Nu ska jag slå upp böckerna och råplugga historia i första hand sen körkort! Vi ses när jag har ett liv igen
0 kommentarer