klapa fin hest

Filmen som var tänkt tills i söndags blev inte riktigt av då jag lyckades somna istället så jag gör ett nytt försök nu. Imorgon har man så lång sovmorgon så man inte ens behöver sätta någon väckarklocka. Känns rätt göddigt, det som dock är mindre göddigt är att den enda lektionen i har ska vi spendera tillsammans med hästar. Kalla mig fin i kanten men jag tycker inte om djur som luktar bajs och är jättestora. Som tur är så behöver vi inte var så jätte nära, vi ska sitta i en vagn efter. Det känns rätt så skönt.


Det går inte att undvika bilden som ploppar upp i huvudet på en när man tänket på häst...
1 kommentar

ruligt

Min önskan om att kunna gå normalt idag slog inte riktigt in. Gick som en skitnödig pensionär. Min dag blev med det rätt ovärd. Först sovmorgon till 10, sen hade vi pedagogiskt ledarskap och då var det brännboll, vad gjorde jag? Jag tog tid och satt på min rumpa. Efter det hade vi en lektion som vi inte gjorde något på för vi redan var klara, sen sista kvarten gick vi igenom lagar. Direkt därifrån till tennisbanan för att spela brännboll. Jag solade. Ja - ovärd dag!
0 kommentarer

Oh aj ah

FAN VAD JAG KÖTTADE! Jesus Amalia. Startade med en stukad fot och en lårkaka. Avslutade med en mosad tå, vridet knä och de skadorna jag började med. Nu går jag som en mongolid, hoppas bara att allt går över tills imorgon så jag kan gå normalt. NU ska jag slänga mig (sätta mig väldigt försiktigt) i soffan och kolla på film.
0 kommentarer