Resuscitate Me


så snygg
0 kommentarer

finn ett fel

Att gå hem i 11 minusgrader kan tyckas vara lite kallt. Smällar man får ta när ens pappa sitter i ett viktigt möte. Frös så jag höll på att gå under när jag väl fick upp ytterdörren som hade frusit fast. En bra start på dagen i motionssynpunkt har jag fått i varje fall, och bättre kommer det bli med träning ikväll.

motorcykeln passar väl inte riktigt in i bilden.. eller?
0 kommentarer

en sista gång

Ingen träning idag och jag tjuter inga floder för det inte. Apu:n räddade mig från träningsvärk och det tackar jag för. Jag fattar inte riktigt vart den här dagen har tagit vägen. Det kändes som jag knäppte med fingrarna och vipps så var det kväll. När dagarna går så här fort så glömmer jag alltid bort att äta med. Fy skäms. Jag vet ju själv med mig att jag äter för dåligt vissa dagar, men sen ska man höra det ifrån mamsen och papsen också, för att budskapet riktigt ska gå in i skallen på en. Ja verkligen FY SKÄMS.

Någonting som faktiskt är rätt bra, är att jag börjat inse att mitt hår är som det är och jag kan inte göra någonting åt det. Vilket känns rätt bra egentligen, men jag känner mig fortfarande fulast i kort hår. Aja, jag antar att det är okej att känna ovana till en början. Med det sagt så går jag nu vidare och lämnar mina 10 cm bakom mig och nämner inte ett ord om mitt hår ever again.
0 kommentarer