Åldersnoja?

HAHAHAHA ja just det!
Idag kom det in en man tillsammans med sitt barn till mcd, han handlade och behövde visa legitimation. Sen påbörjade han en diskussion med sin son som kan ha varit ungefär 12 år gammal om hur gammal han såg ut att vara. Pappan blev rätt sur på sin son som la någon lite för ärlig kommentar. Så det hela slutar med att pappan kommer väldigt nära och frågar "hur gammal ser jag ut att vara?" "Em eh, jag vet inte?" vad ska man säga lixom? Men han manade på igen och frågade precis samma sak. "Jag vet ju att du är 45" till svar fick jag "nu var du dum"

Jag gillar dock hans bortförklaring till hans son "fast du vet det där säger hon bara för att hon såg det på legitimationen, annars skulle hon tro att jag var 35.."
2 kommentarer

Ville väl egentligen bara


älskar
0 kommentarer

Jag glömde i alla fall inte att ställa tillbaka klockan..

Det blir visst en förstörande överskrift, men jag berättar iaf. Igår kväll ställde jag tillbaka klockan på mobilen. Mitt i natten ställde mobilen om sig själv. Alltså 2 timmar tillbaka. Härligt att vakna en timme senare och bli helt ställd "öh? den här klockan är två timmar före" (den klockan jag inte ställt om). Helt förvirrad över vad fan klockan var. När jag kommer ner är klockan inte alls vad den ska vara enligt min världsbild, ännu mer förvirrad. Men huvudsaken är ju att jag hann till jobbet i tid.

Nu tar jag lov och det tänker jag göra med bravader. Imorgon ska jag träffa Jenny och resten av lovet är väldigt oplanerat, men jag tänker baaara göra roliga saker. (okej okej, jag ska ta spruta på tisdag men det blundar vi för)

och därmed basta
0 kommentarer