JA!

Läste mina mail nyss och min iPhone skickades från centrallagret igår, nu väntar jag bara förbryllat på att posten ska komma så jag vet vart jag ska hämta ut den. GLAD!
0 kommentarer

I utkanten av Stockholm

Bussresa till Stockholm i tre timmar för att gå på en föreläsning i 30 minuter, virra omkring i vägkanten på vägen till mcd, hjälpa en kissnödig muslim i permobil att hitta hennes taxi i 40 minuter och en resa hem som bestod mestadels av att sova.

Annars kan man ju sammanfatta det i bild, kan upplevas som lite roligare.

På väg till Stockholm var vi emellanåt så här snygga

På mässan där vi spenderade sammanlagt 50 minuter

Sen blev det virrigt när amandas GPS visade på att man kunde korsa en motorväg för att komma till mcd, så en liten omväg i refugen blev det visst.

Efter en tur på mcd hittade Emma en tidning och hon fick inte riktigt den feedbacken hon hade önskat. Det valde hon att uttrycka genom att visa sitt längsta finger.
4 kommentarer

Hår

Idag bokade jag av engelska läxan med alla rätt på glosorna (är lite stolt för jag kunde dem bara lite ytligt) och svenska provet. Skrev tills jag fick skrivkramp och då skrev jag lite till. Resten av dagen rullade på rätt snabbt, kaan bero på att jag och jenny bara pratade om massor roliga saker i två timmar på projektarbetet och skrev inte mer än en sida - hoppsan. Sista lektionen fördrev vi på samma sätt men där fick vi lite mer gjort.

Fick en sån där bra kommentar idag (som man bara älskar) av Linn. "Vad långt hår du har fått"
Huge love på den!


Skulle behöva slänga i lite färg i håret igen, dem solblekta partierna börjar lysa igenom igen.
1 kommentar