Gott nytt år

klockan 8 imorse ringde klockan och det var dags att stiga upp, trött som satan efter värsta mardrömmen någonsin. Upp och duscha och fixa för att åka och handla kl 10 och sen vidare till C för att laga till all mat. Vi är duktiga som få. Resten av kvällen kommer bestå av klädesval och ännu mer fix, det här blir fint!
0 kommentarer

30 december

vaknade av en mardröm, drömde att jag körde över en orm med en cykel, lite senare in i drömmen kryper den ormen ner i mina byxor. Jag får panik och ska dra ur den, men det sitter fast. Kändes skönt att jag inte var ensam i sängen just imorse, hade smygpanik i säkert 30 minuter efter jag vaknat. 

Dagen forsatte med en promenad till dackegatan för lite fika och lite tv. Skönt med lite frisk luft, för vädret var verkligen underbart idag. Kvällen fortsätter med lite mat och en fin emmavän.
0 kommentarer

hej fullebild

jag och emma på juldagen, vi försökte men misslyckades rätt ordentligt med att få till ett bra kort...
Idag har jag varit nere på stan med mamma en sväng, för lite hysteriskt nyårskläder-letande till mamma. Ganska urtråkigt, men jag fick ju mina ingridienser till mina muffins jag tänkte baka ikväll, i min nya muffinsmaskin jag fick av farmor och farfar ♥.
0 kommentarer