jag.är.slut

Begav mig till södra för att löpa, lagom opepp pga regnet men va tusan! 5 km i ett bra temop, lagom trött. Sen stannade jag i 2.5 värsta backe och sprang 10 backintervaller. Stegade upp hur långt det var först efteråt, 60 meter i uppförsbacke och jag är rätt nöjd med mig själv. Under tiden mötte jag några småkillar som hade avslutning med laget, som gick spåret. Dem hejade på - söta!, och jag hjälpte några att fuska på tipspromenaden. Bra teamwork.
0 kommentarer

en ledig torsdag

Fortfarande lika bränd och kläderna sitter och klämmer åt precis lika fint som dem gjorde igår. Läget är med andra ord oförändrat. Oförändrat är även läget på kubbfronten, 1-1 mot hjärtat förut idag och det är väl bäst för husfriden. Ska bara spöa honom på minigolf så är vi kvitt sen (LÅT MIG VINNA (a))

Ikväll är det träning som gäller, rätt skönt att molnen har tätnat lite, annars är det rätt olidligt att löpa.
0 kommentarer

Kräfta

han gör sig bra på bild

Idag har jag legat ute hela långa dagen, delvis i poolen och delvis i solstolen. Mellan solstolen och poolen hann jag bli ganska bränd, ganska bränd som i illröd. Det matchade jag med en orangeblommig klänning och avslutade dagen på gusto tillsammans med min fina familj. 

När jag kom hem kom fiskbilen och plingade på. När jag öppnade dörren kom jag på att jag hade tagit av mig min bh för den satt så hårt på min sköna bränna. Som tur var så syntes det inte i den klänningen jag hade på mig, men jag höll för så gott jag kunde ändå och avfärdade honom lite fint. Lite halvkonstig situation måste jag säga...
1 kommentar