under tiden alla andra är långlediga...

En välbehövd ledig dag har kommit till sitt slut, imorgon blir det jobb igen. Men innan ska jag vara i skolan på två lektioner och möjligtvis delta i vattenkrig, vi får se hur det blir med den saken dock.. 

Sen är det bara att peppa för tre jobbdagar till den här veckan
Måndag 16-22
Onsdag 17-22:45
Torsdag 11-16:45
Söndag 11:45-19

Sen jävlar vad jag ska vara ledig i två veckor!
0 kommentarer

varsågod, en bibel!

Idag kom det några från kyrkan och gav oss biblar. Dem tyckte att det var bra om vi bar med oss dem i fickan hela tiden och ta fram dem som en manual för livet - och vi bara: OK! Näpp, jag rörde inte min och lät den ligga kvar på bänken, tänker inte befatta mig med bibeln och tänker heller inte använda den som en manual. Vad tror dem egentligen?

Eftermiddagen har spenderats i en solstol, sen blev jag alldeles yr och det resulterade i en paus inomhus. Men ska nog ut och lägga mig en stund till i det underbara vädret.
0 kommentarer

KLAR!

Nu har jag jobbat klart och är värd en dag ledigt. Det skadar ju inte att det kommer att vara 26 grader imorgon att jag kommer befinna mig i skolan till ungefär halv 12. 
Just för tillfället sitter jag i min nya klänning från nelly som kom idag och känner mig väldigt somrig, fick även med mig ett jättefint linne från store4 (vill helst glömma prislappen, men ska det va så ska det va!) 


Klänningen, fast min är vit och inte ljusblå.

1 kommentar