Style by Tyra

New in:

Eftersom jag inte får köpa några nya klänningar till jul och nyår för mamma kan man väl lika väl piffa upp dem man redan har med lite coola smycken?

1 kommentar

Lång"ledighet"

Skulle ha haft föreläsningar till 17 idag men den tredje och sista föreläsningen blev inställd och jag tackar gud för det. Lagom trött tjej redan efter en föreläsning för jag försov mig skapligt mycket idag, vaknade 8:15 när jag egentligen ska gå upp 7:15 så det blev lagom mycket stress där för 10 minuter senare behövde jag cykla hemifrån. Men som tur var hade pappa tagit lång tid på sig på morgonen och var fortfarande hemma så han kunde skjutsa mig så jag iaf fick 15 minuter på mig så jag kunde göra matlåda. Så vid 12 mörjade magen utan någon frukost göra sig rejält påmind.

Nu är jag ledig för tentaplugg fram till tisdag 6:e för då är det dags för seminarium, sen ledig fram till tentan den 9:e så här ska det pluggas en hel del den närmsta tiden. Någon som vill byta?!

2 kommentarer

far och fläng

Först skolan i några timmar för lite grupparbete, lagom slappt. Sen lite dividerande med Lycknis och väldigt försenade böcker över mail, för att senare komma på att jag behöver kopiera hela boken istället för den kommer inte att komma hem fast jag beställde bokhelvetet den 14 november. Så fick låna boken av Matilda, min ängel, och fick sätta mig på cykeln och cykla till pappas jobb så han får kopiera boken. Sen cykla hem för att komma på att cykelvägen fortfarande är avstängd efter att man har cyklat förbi bommen för att den var ställd åt sidan. Bara att vända när man kommit halvvägs för att cykla den där förgrymmade omvägen igen. Så när jag kom hem hade jag säkert cyklat 6-7 km och var genomsvettig. Ganska bra träningspass där helt oplanerat.

1 kommentar