nyårsnaglar

Idag skulle jag skriva tenta och vara väldigt produktiv, men det var så jäkla tråkigt så jag gjorde minsta möjliga. Minsta möjliga tog ändå 4 timmar eftersom motivationen var nere på botten, och det var två katter som distraherande. Istället gick jag och handlade, hämtade mina nagelgrejer jag beställt och städade. På eftermiddagen kom Jonna och fick sina naglar fixade. 
 
1 kommentar

ljusshow

Lördagen bjöd på mycket aktiviteter. Vi började med lite shopping, eller inte så lite. Daniel hann med att köpa 8 tröjor och ett par jeans och jag hann köpa två krämer från the body shop. Kl 12:15 var det dags för bio och hundraåringen. Pensionärsvarningen fortsätter med dagbio, men filmen var bra så den kan jag rekommendera om man vill ha sig ett gott skratt. 
På kvällen kollade vi på ljusshow på Götaplatsen och därefter gick vi till Liseberg för att ta del av fyrverkerier, isshow och alla fina dekorationer. Trötta och kalla kröp vi ned i sängen efter en promenad till hotellet och kollade på kalenderflickorna. 
0 kommentarer

Weekend i Göteborg

Min och Daniels julklapp till varandra var en weekend i Göteborg och nu är vi på plats. Vi har strosat i Nordstan tillsammans med så sjukt mycket folk så man saknade allt vad svängrum innebär. Jag mådde inte alls bra med min förkylning bland allt folk, så vi gick tillbaka till hotellet en stund och vilade. Efter en liten paus kändes det mycket bättre så vi kunde gå och dricka kaffe. Nu ligger vi nedbäddade i sängen och väntar på att på spåret ska börja. Pensionärvarning! 
 
2 kommentarer