Klappat katt

1 kommentar

Käftsmäll men locket i örat är borta

Helgen har varit så bra att jag verkligen inte ville komma tillbaka till jobbet idag, fast att jag trivs så bra där. Jag har gjort mina timmar 13-21, ingen dag är den andra lik kan jag säga. Idag fick jag en rak höger över näsa och mun så att hela näsan blev illröd och tandköttet ömmade. Man vet minsann aldrig vad vad som väntar en. 
Nu ska det bli skönt med lite sömn innan 7-16 imorgon. Efter jobbet ska jag åka till Norrköping och träffa Matilda och kolla på birmakattungar. Det ska bli roligt men är antagligen förenat med livsfara... 
4 kommentarer

Stockholm med ett ständigt lock för örat

Okej, en nervig (läs sönder och samman nervös) tjej satte sig på tåget i fredags mot Stockholm och pojkvännen. Var oerhört skeptisk till att jag ens gått på rätt tåg till jag klev av och fick se Daniel. Vi tog tunnelbanan till Bromma och intog lägenheten. Klockan blev mycket och vi skulle försöka sova efter ett avsnitt av en idiot på resa. Inte det lättaste skulle det visa sig. Två svettbullar som numer är vana att breda ut sig över hela sängen, ständig trafik utanför fönstret och skällande hundar gjorde att vi vaknade hela tiden. 
 
Lördagen spenderade vi på Naturhistoriska. Det var roligt men i slutet ganska tråkigt, vi kom fram till att svenska uppstoppade fåglar och en massa stenar inte var vår melodi. Vi tyckte mer om elefanter, valar och andra stora djur. 
 
Direkt därifrån åkte vi till Gröna lund. Vi åt vofflor med glass/grädde och jordgubbssylt, döpte om grönan till sveriges största rökruta, kollade på sommarkrysset och åt god mat på Kryddhyllan. Väldigt häftig inredning och golvet var ett stort spelbräde. Tack Åsa och Niklas för den goda maten
 
Lång dag med högt ljud och varmt väder framkallade migrän hos Daniel som slocknade som ett ljus och jag var inte sämre utan somnade på två röda jag också. 
 
Söndagen spenderades vid en glassbod med utsikt över vattnat och Gröna lund. En väldigt varm dag det med skulle det visa sig. Vi strosade runt lite innan vi tog tunnelbanan till friends arena för att kolla på EM-finalen. Det var en upplevelse även om Sverige inte spelade. Sverige bjöd istället på världens bästa banderoll i pausen. Tack #den12espelaren för ditt stöd! 
Efter matchen började färden hemåt. När jag skulle kliva av i Linköping blev min värsta mardröm nästan sanning. Gick genom skjutdörrarna som öppnades, men det gjorde inte dörren ut. När jag skulle gå genom skjutdörrarna igen så öppnades dem inte. Fick mer eller mindre panik eftersom jag var ensam, alla andra hade ju redan gått av. Till slut fick jag bända upp skjutdörrarna och skynda bort till dörren i andra änden av vagnen för att ta mig ut. Väl ute stod pappa och väntade på mig och skjutsade hem mig till Mjölby. 
2 kommentarer