Badade missar

Ikväll har jag varit iväg på spinning, det är så skönt att få komma iväg och göra någonting som är bra för både kroppen och sinnet. Även om det regnade på vägen dit och hem, även om jag blev blodsprängd i ögonvitorna och även om jag var jättetrött innan så är det verkligen skönt efteråt.
 
När jag kom hem fick jag för mig att jag skulle bada katterna, eller snarare duscha. Ingen av kissarna gjorde motstånd, Sigge gnällde lite på slutet men mer än så var det inte. Det var inte riktigt vad vi hade tänkt oss med så lite motstånd första gången, men vi är jättestolta över att de var så duktiga och medgörliga. 
 
0 kommentarer

Oct. 29, 2013

Idag har jag haft höstlov och sällskap i mitt läsande hela dagen. Trötta missar och en avhandling innan jag och Jenny ska ut och fira att hon fått en lägenhet med god mat. 
 
0 kommentarer

Den första tanden

Som vi misstänkte var det tänderna som kliade i munnen på katterna. Idag har Alex tappat sin första tand, han ser lite märklig ut i munnen utan ena huggtanden. Han ser dock inte lika roligt ut som Sigge gör när Daniel kliar honom i munnen. Man ser hur han njuter och efteråt glömmer han att stänga munnen. 
1 kommentar