Weekend i Göteborg

I lördags rullade bilen mot ett soligt Göteborg. Väl framme checkade vi in och delade sedan upp oss efter intresse. Männen åkte på trav och jag och Åsa strosade bland Göteborgs gator. Vi började vår shoppingtur med en lunch på en fransk restaurang och fortsatte sedan med shopping och avslutade det hela med en glass längs kanalen och en drink på en uteservering. På kvällen åt vi middag under bar himmel. Jag åt en jättegod pastarätt som liknade en form av kycklinglassagne som jag ska prova att laga hemma någon dag. Är fortfarande lite i extas över hur gott det var. 
 
Söndagen spenderade jag och Daniel tillsammans och även då skulle det shoppas. Välbehövlig storshopping för Daniel innan vi åkte och kollade på LFC-Kopparberg Göteborg. Helt underbart fotbollsväder fick avsluta en riktigt bra helg i Göteborg.
0 kommentarer

Nagelfix

Idag har katterna varit ute hela eftermiddagen och lite på kvällen. Sigge är tveksam, han tycker att det räcker om han lägger tassen på tröskeln. Alex däremot tycker att han är en fulländad jägare vid det här laget. Nu på kvällen har mamma och jag haft tjejkväll med god mat och nagelfix. Nu är jag med sugen på nya vårnaglar, får nog fixa det snart. 
Mamma med sitt tattarblod behöver inte ens något filter för att se så här brun ut. Ack ack att jag inte fick något pigment, det hoppade över mig och Niklas fick allt... 
0 kommentarer

Mjölbykatter

Nu har vi skickat hem våra små kissar till Mjölby där de ska vara över helgen. Det känns så tomt här hemma utan dem men jag finner viss tröst i att de har det bra hos mamma och pappa. Pappa ringde när de kommit dit och sa att de redan funnit sig till rätta efter bara några minuter. Enkla katter att vakta  våra små hjärtan. 
 
1 kommentar