Hjärtpannkakor

Första skolveckan har passerat även en vecka sedan vi kom hem från vår semester. I fredags jobbade jag på mitt sommarjobb och ska jobba måndag, tisdag, onsdag och fredag nästa vecka också. Vi får se hur det blir efter det, jag kan bara hoppas att det blir mer jobb efter nästa vecka. Ikväll ska vi njuta av det sista av helgen med pannkakor till kvällsmat, det är lyx det. 
0 kommentarer

Back to school

I måndags började skolan igen. Det kändes lite märkligt att vara tillbaka men samtidigt skönt att påbörja sista terminen. Jag kan inte riktigt förstå att det är sista terminen, att jag redan klarat av 3 år och nu bara har till mitten av januari kvar innan jag är färdig socionom. Den sista terminen är på avancerad nivå och vi läser två kurser parallellt med varandra på halvfart under hela terminen vilket vi inte gjort innan men det känns bra än så länge. Igår fick vi vår gruppindelning och jag hamnade i en jättebra grupp vilket bygger på känslan av att det kommer att bli en bra sista termin. So far so good helt enkelt. 
Idag har vi mysdag jag och mina småkillar (och kurslitteraturen) 
0 kommentarer

Turkiet 2014

Nu är vi hemkomna efter en helt underbar vecka i värmen i Turkiet. Veckan har bestått av sol, bad och ett konstant ätande. Livet på en pinne skulle man kunna säga. Här kommer ett smakprov på några av våra bilder vi tog på vår resa 
 
0 kommentarer