Inlämnad tenta

Nu är samtliga tentor inlämnade vilket känns oerhört skönt. Igårkväll efter jobbet lämnade jag in den sista tentan på ledarskapskursen så nu utgör inte den ett stressmoment längre. Jag hade dock totalt missat att det ska vara seminarium på tentan då vi ska få feedback om komplettering behöver göras och väl passande till det tror jag att jag bokat in ett besök med en klient just den eftermiddagen. Det är sånt som händer när man mentalt redan slutat skolan. 
 
Men igår kväll firade vi att tentan var inskickad och att mer ledighet ska få avnjutas med en riktig filmkväll i soffan. Alex lekte som vanligt i duschen med en toffs, sen fick Daniel för sig att han skulle gå och kolla till honom. Då var han instängd i duschen med toffsen liggandes utanför duschen. Stackars liten. 
1 kommentar

Återställda

Nu har vi varit hemma och landat lite sedan jag och katterna spenderat en vecka i Mjölby. Alex har inte varit helt nöjd den här gången, han ville bara ut hela tiden och visade detta genom att klösa på dörren och skrika från morgon till kväll. När vi kom hem i fredags sov de hela dagen och stora delar av lördagen också så jag skulle säga att vi allihop är återställda, bortsett från den extra vadderingen i magtrakten då kanske. Idag har vi hunnit med att jobba båda två, men det blir bara imorgon sen är jag ledig till onsdag igen. Det är grejer att jobba på socialkontor, det är ju stängt både fredag och måndag så man kan inte ens gå dit om man så vill. Ikväll har jag även hunnit bli klar med den sista tentan som ska skrivas på socionomprogrammet, nu gäller det bara att få godkänt på dem också. 19 dagar krav!!!
0 kommentarer

Julafton 2014

Nu har det firats jul på Räfflevägen. Firandet började med en julbrunch med familjen där det serverades gröt och skinkmacka. Vid 14-tiden kom Camilla, Thomas, farmor och farfar och då serverades det glögg och fika. Efter Kalle Anka åkte C&T till Källmo för sitt nästa julfirande medans vi öppnade en massa paket. Jag fick massor fina julklappar, bland annat koppar från Greengate och ett presentkort på frukostslålar från samma serie. Efter det åt vi julbord och allas magar stod i fjorton hörn. Jag är supernöjd med julafton hittills, nu väntar jag bara på att min man ska komma hit och göra julafton komplett. 
 
Jag tog några bilder på mig och Camilla men våra röda färger skar sig så dant mot varandra så jag bjuder på en riktigt ful selfie på mig och Alex istället. God jul på er allesammans. 
0 kommentarer