Kurragömma med Sigge

Idag har jag bara ett kort moment i skolan, färdighetsträning mellan klockan 13-15. Jag gick upp lite innan 8 för att plugga men det hade skett en mindre kattsandsolycka i badrummet så jag fick dammsuga hela lägenheten innan jag kunde börja. När jag hade suttit med mina böcker ett tag undrade jag vart Sigge hade tagit vägen, jag hade inte sett honom på över en timme. Jag letade efter honom länge och väl innan jag hittade honom i min tränibgslåda under sängen. Första gången jag tittade under sängen såg jag honom inte ens. Sen har han legat där fram till nu. 
 
0 kommentarer

Kvantitativ metod

Idag har jag varit på två föreläsningar om kvantitativ metod och introduktion till examensarbete. Det blir en lång dag när man börjar kl 8 och har fyra timmar av föreläsningar fram till lunch för att efter lunch ha ytterligare 2 timmar. Därför börjar man dagen med en hel termos med kaffe.
Har äntligen bestämt tid för klippning nu med, ska bli väldigt skönt med fräscha toppar igen. 
0 kommentarer

Blåa naglar med silverpaljetter

Dagen började med lite frukostplugg, det bästa plugget om ni frågar mig. Har blivit lite klokare med betoning på lite, det är rent traggel och ytinlärning tyvärr. 
 
På eftermiddagen kom Åsa och Lena hit och hälsade på och Lena fick fina naglar. Vi fick en jättefin ljuslykta och en brandsläckare, känns bra att ha en brandsläckare hemma faktiskt. 
1 kommentar