Vecka 31

Vecka 31 den 31 juli och imorgon är det augusti. Det är nästan skrämmande när man tänker på det, vi är framme på julis sista dag och jag undrar lite vad jag har gjort. Jag vet att svaret är att jag har jobbat men tiden går ju så fort. Nu är det bara 11 arbetsdagar kvar innan jag gjort hela min arbetssommar på 9½ veckor och lika lång tid kvar till semester. Sen jag hade min semester-fast-arbeta-vecka förra veckan har det inte hänt så mycket. Jag har fått en stor brännblåsa på näsa och ser inte riktigt klok ut, jag har tränat styrketräning, laddat i en vecka inför morgondagens spinningpass med mina nya spinningskor imorgon kl 6:45 (ska bli så kul!!!) och jobbat såklart. En helt ordinär vecka med inte så mycket extraordinära inslag.
 
1 kommentar

Arbetsvecka med semesterkvällar

Kan man ha en mer semesterliknande vecka än den här? Okej, i torsdags var det väldigt synd om mig. Det var hur varmt som helst och jag var ensam hemma i en kokhet lägenhet medan mannen var iväg och grillade i det fina vädret. Annars har veckan varit superbra. Den började med träning efter jobbet i måndags som resulterade i dödande träningsvärk och stel gång i 2 dagar. I onsdags åkte vi till Vadstena och åt pizza i parken och strosade runt bland nostalgibilarna. Vid ett tillfälle tappade vi bort mamma och pappa varpå de ringer och frågar vårt vi är. 
- Vi är vid bilarna...
-  Jaha...
- Det är vatten här också!
Ni som kan Vadstena vet hur dumt sagt det där var. Det kommer jag få höra ett tag framöver. 
 
I fredags var vi bjudna (läs bjöd vi in oss) på grill hos Camilla och Thomas. Alltid lika trevligt och tokigt. Det blev en fartfylld måltid med getingatacker. När de gått och lagt sig kom myggen som jag inte tyckte jag märkte av så mycket. Nejdå bara 11 myggbett på baksida lår. Vid 23 blev vi följda till tåget efter en mycket bra kväll i fint sällskap. 
 
Igår följde vi med Daniels föräldrar till en badplats i Ödeshög och badade i en någorlunda varm Vättern. Väldigt skönt att komma iväg och bada på ett riktigt ställe. Jag trodde inte jag gillade att bada så mycket efter vi varit i Tinnis, men det gör jag. Jag älskar att bada, läskigt är det men hur kul som helst ju... så länge det är på rätt ställe.  Tyvärr tog jag inga bra bilder men det var väldigt fint med klipporna och vattnet. 
 
Idag har vi varit i tornby en sväng. Daniel har storshoppat kläder igen som vanligt. Jag kom hem med ett par spinningskor jag kollat på ett tag som nu var nedsatta till halva priset. Sen kikade vi på varsin dator och åkte hem och beställde varsin dyr Macbook. Vansinne egentligen men ganska kul. När shoppingen ändå var igång passade vi på att beställa en vattentät kamera vi kan ta bilder med i det vattnet i Turkiet. Det kommer att bli så kul! 
0 kommentarer

Ge mig semester

Nu börjar det riktigt kännas att det skulle vara skönt med semester. Det ska bli jättefint väder hela veckan och vi har utbetalningsvecka och arbete så det räcker och blir över. Jag vill stå inför 4 veckors semester och inte 4 jobbveckor till. Det är tur att vi har en resa planerad annars skulle jag nog bli smått deprimerad. På onsdag har vi Vadstena-planer och allt var det innebär. Det ska bli roligt att komma iväg även om det bara är på kvällen, för kvällarna har man lärt sig att uppskatta mycket mer nu när man jobbar hela veckorna. 
En eller flera kattkramar senare går denna semesterlängtan säkert över (även om Sigge inte ser så förtjust ut)
1 kommentar