En ny vecka väntar

Två och en halv av nio och en halv vecka har nu jobbats. Nu är det bara sju veckor kvar tills vi sitter på ett plan till Turkiet vilket känns helt överkomligt. Det är synd att helgerna går så fort bara. Idag har jag spenderat tid med mamma och pappa på ikanohuset. Jag skulle köpa spinningskor men kom hem med två tröjor och två tesilar istället. Jag får leta vidare helt enkelt. Sen har kvällen bestått av hemmasysslor jag skjutit upp hela veckan vilket är skönt att ha fått gjort. Nu är det bara att ladda för en ny arbetsvecka och hålla tummarna för lite bättre väder. 
0 kommentarer

Spräckt skärm och påkörd cykel

Radiotystnad och olycksvecka. 
Nummer ett: jag glömde mina nycklar i Mjölby.
Nummer två: min cykel har blivit påkörd av en bil och går inte längre att använda. 
Nummer tre: jag tappade mobilen i stengolvet på priso och spräckte skärmen. Fick sen glassplitter i tummen. 
 
Ska ringa om två ärenden till försäkringsbolaget på en vecka, de måste tro att jag skojar med dem. Men annars rullar livet på bra tycker jag. Trivs på jobbet, med arbetsuppgifterna och med kollegorna. Har nog inte haft ett bättre jobb än det här. Jag har visserligen inte haft så många men det förändrar inte faktumet om att det här är bästa jobbet. Nu börjar jag känna att jag kommit in i det men jag är fortfarande oerhört trött på kvällarna så jag går och lägger mig redan klockan nio och somnar som en stock. Pratar i sömnen gör jag visst med säger Daniel, måste vara ett symptom på extrem trötthet.
0 kommentarer

Midsommar

Igår firade vi midsommar och det ordentligt. Lunchgästerna kom kl 13 och med det var vi igång med ätandet och firandet som höll på ändå in på småtimmarna. Snapsvisor och snaps sjöng och tog vi ett helt gäng och den ena var värre än den andra. Niklas bjöd på någonting som getter fireball som nog var värre än de andra. Fyvale! Runt 18 anslöt de andra gästerna och då blev det välkomstdrink och femkamp. Vårt låg förlorade men jag var visst en jäkel på att kasta stövel skulle det visa sig (jag fick mest poäng av alla lagen dessutom) men vi förlorade ändå.  Efter den mycket roliga femkampen var det äntligen dags för mat igen innan vi fortsatte med ännu mer lekar och dans till ibland lite misstänksam musik. Kort sammanfattat var det en väldigt rolig midsommar och jag ser redan fram emot nästa år. 
1 kommentar