julkrukor av konserver

I torsdags var mamma inne i Linköping efter jobbet. Vi började med en sväng på rusta och sen en snabbis på plantagen för att köpa hyacinter till mitt tänkta pyssel. När vi kom hem fixade vi till mammas naglar som blev pyntade med rött glitter och fikade på lussebulle. På kvällen fortsatte jag att pyssla lite till blommorna jag köpte. En majs- och en kattmatskonserv med julservett fick bli kruka och jag måste säga att jag är nöjd. (sen att den ena löken sjönk ner i konserven och att den andra sitter ovanpå är en annan femma) 
0 kommentarer

Adventsljus

Här hemma är julen redan kommen. Eftersom stor del av julen kommer spenderas hemma i Mjölby får man inte njuta av julkänslan så länge här hemma så julpyntet åkte upp tidigt i år. Älskar verkligen hur lägenheten ser ut nu, så mysigt. Ikväll har jag pillat med adventsljusen. Jag köpte nya ljus idag men när jag tog ner hållaren såg jag att förra årets ljus stod i och var knappt eldade så nu återbrukas dem. 
Jag är helt klart nöjd med hur det blev. 
1 kommentar

Kärleksbyte

I vår lilla familj har det den senaste tiden skett ett skifte. Sigge har alltid varit Daniels kille och Alex har alltid varit min. Det hela började en natt när Alex klev över mitt bröst och hals för att krypa ner under täcket hos Daniel istället för hos mig. Mitt hjärta grät men det var bara att finna sig i att jag blivit brädad för någon annan. Men då hände det, Sigge utjämnade obalansen och har sovit och gosat med mig den senaste tiden istället. Det är roligt hur det kan bli. 
0 kommentarer