Fina lilla Alex

Lyckades ta ett fint kort på Alex förut idag. Det är så svårt att ta bra kort på honom eftersom han är så mörk i ansiktet, men idag lyckades jag verkligen få ett kort som verkligen gör honom rättvisa. 
2 kommentarer

materia

Idag började livet igen efter tre dagar hemma i soffan med essän. Dagen började med seminarium om essän man helst hade glömt bort, för alltid. Från skolan åkte jag direkt till jobbet, nu är jag tillbaka på avdelning efter en paus på mottagningen på cirka en och en halv månad. Där möttes jag av min alldeles egna namnskylt och ett förlängt anställningsavtal. Hemma möttes jag av något minst lika bra, besked om att min iPhone 6 fanns att hämta på priso. Just ni befinner jag mig i materialismhimlen, ny telefon och ny namnskylt. 
0 kommentarer

Check på essän

Idag har jag skickat in essän som jag nu suttit med i cirka 3 veckor. Det är ett ton som lättat från mina axlar och väldigt mycket anspänningar. På eftermiddagen började jag känna mig lite konstig, som om jag skulle bli sjuk men det var nog bara det att jag pustade ut för första gången på länge. Nu får jag vänta i cirka 3 veckor innan jag får veta om tentan blivit godkänd eller inte. Att tentan är klar firades med ett svettigt spinningpass och kvällsfika.
0 kommentarer