Helgens aktiviteter

Nu har helgen gått och det med en rasande fart. I lördags åt vi sen frukost sen begav vi oss till stan en stund för att uträtta ärenden. Jag kom hem med två par jeans, ett par mörkgröna och ett par mörkblåa så nu ska jag nog överleva hösten och vintern utan byxkris. Resten av lördagen njöt vi bara av att vara lediga och åt god mat. 
Idag har vi städat hela lägenheten, haft besök, fikat, pluggat och tvättat. Det är med andra ord en hel del som hunnits med den här helgen vilket såklart är skönt. Det är bara synd att helgen inte kunde vara lite längre, men som det ser ut nu är jag förmodligen ledig på onsdag vilket ska bli mycket skönt. 
Nu säger jag och Alex godnatt med en bild från vårt morgonmys imorse.
0 kommentarer

Äntligen fredag

Idag började dagen med ett svettigt RPM spinningpass kl 6:45. 45 minuter RPM är knappt att jag orkar på kvällen så att få igång benen innan kl 7 på morgonen var fasen inte lätt. Men jag överlevde och bara det kändes som en bedrift. Förmiddagen idag var min enda lediga tid på hela veckan så när jag kom hem passade jag på att läsa så mycket jag hann innan jag åkte till skolan för föreläsning med det smartaste och mest intressanta människan jag någonsin träffat. Ingen mindre än Eric Carlström föreläste för oss. Dock var vi inte mer än 8 personer på föreläsningen så det blev mer som ett seminarium men det är jag bara glad för. 
 
I veckan har jag jobbar tre halvdagar på mottagningen och fick precis veta att jag ska dit och jobba i nästa vecka också. Det känns bra för då får jag lite mer tid på mig att lära mig det arbetet ännu lite bättre. 
Jag är något gladare än Sigge att det äntligen blivit fredag
1 kommentar

boostat det sociala kapitalet

När jag gick hem från jobbet i fredags var jag full av nya intryck och då var det riktigt skönt att gå på helgen. Då hade jag en helg full av roliga aktiviteter framför mig. På lördagen åkte jag hem till Mjölby vid 9:30 och fixade mammas naglar, klippte håret och träffade fina vänner hemma hos Linn i hennes fina lägenhet. Hon bjöd på jätttegod mat och en väldigt trevlig kväll.
Här är nya, friska och lite kortare håret.
1 kommentar