Superlady

I fredags fick jag kärlekspost! Jag hade beställt den fina To Do Listen som jag nu har inramad på mitt kontor, men innan jag ens öppnat paketet kändes det som jag blev bombad med kärlek. På baksidan av Superlady-kortet står en personlig hälsning till mig från Rosa Prinsessa som tackar för brställningen, den förtjänade också en ram - för jag är en superlady!
 Idag på jobbet fick jag dem finaste lovorden från en klient så jag var tvungen att gå in till en kollega för att dela med mig av min glädje, jag var så himla glad och den lilla kommentaren gick rätt in i hjärtat på mig. Och ja, jag är bennemig en SUPERLADY! 
0 kommentarer

Godmorgon fredag

Ännu en spännande dag på ingång, hoppas ni alla får en bra start på fredagen. 
0 kommentarer

Den internationella matmarknaden

 
Vips säger det bara så har det gått ytterligare en vecka. Sedan dess har jag hunnit med att byta rum på jobbet, ska bli så skönt nu när vi sitter lite mer samlat på jobbet så vi slipper springa ett maraton för att komma till resterande arbetsgrupp. Mycket positivt. Jag har hunnit med att dricka drinkar med denna snyggman och gått på matmarknaden här i Linköping. I lördags morse sprang vi lite ärenden innan alla bestyr senare på dagen. Vi köpte upp halva Kappahl (läs Daniel) och vi hann med att stanna på vägen hem och köpa lunch/frukost. Jag unnade mig en voffla med nutella och Daniel åt en gyros. Halva upplevelsen är ju att gå och lukta och kika i alla vagnar för att bestämma sig för vad det är man vill äta. 
0 kommentarer