Bästa nio instagrambilderna 2015

Dessa bilder har fått flest likes i mitt instagramflöde under 2015. Jag hade hoppats på att fler av mina fina sommarbilder hade kommit med men de var visst inte så populära. Här nedan är mina top 3 bilder från instagram 2015. Det är ju inte annat än att man längtar lite till solen. Som tur är har vi bokat en resa till Rhodos, Kalithea i sommar. Känns bra med en vecka i solen med garanterat bra väder. 
1 kommentar

Julhelgen 2015

 

Jag kan föreställa mig att antalet personer som tänkt tanken "undra vad Viktoria gör på julen?" är ytterst få, så för alla er som inte egentligen inte vill veta men som råkat klicka er in här ändå så kommer nu en kort resumé av hur julen varit. 

Första bilden är en bild tagen dagen innan julafton på mina föräldrars julgran, hela kom visst inte med men det är inte hela världen. På uppesittarkvällen var jag och mannen i mitt liv hemma på Dackgatan och åt pizza och spelade Bingolotto. En tradition har uppstått! dock hoppade jag över att skrapa kontrollrutan på bingolotten i år, den delen av traditionen tyckte jag att vi kunde hoppa över. Vi bytte även julklappar, jag fick en bok, en smoothiemaskin och te av Jonna, mycket uppskattat. 2016 kommer bli smoothieåret. Av Åsa och Niklas fick jag ett presentkort på valfri behandling på Hagdahls i Linköping, det kommer att användas snarast. 

Julafton i år blev inte riktigt som de tidigare, vi åkte hem till farmor och farfar och åt jullunch och åkte sedan hem och såg på Kalle på tv. Vanligtvis kommer farmor och farfar hem till oss på julafton men i år är farfar sjuk så firandet såg lite annorlunda ut. På kvällen kom en trött samboman hem till oss och vi öppnade de sista julklapparna. Den andra bilden i flödet föreställer mitt armband jag fick från Edblad, jag fick ett matchande i halsband också. Dock gick armbandet sönder då det lilla hjärtat lossnat och kunde åka fritt på kedjan, det ska vi byta så jag kan börja använda det. Det föll verkligen mig i smaken. Jag fick också ett skärmskydd i glas till telefonen av Niklas och en selfiestick av mamma och pappa. Den fick vi dock ge vidare till Niklas eftersom vi inte fick den att fungera på min telefon. Jag fick ett smyckesskrin som inte blev långlivat, i glaslocket vippade jag ner Daniels julklappar så det sprack. Tur att man har en bra pappa som ska lämna in den för att sätta i ett nytt glas. Det är sånt som händer när man ger bort saker till dunderklumpen. Bäst att häva en martini för att ha någonting att skylla på. 

Julfirandet var dock inte slut än. På juldagen var vi bjudna hem till Dackegatan igen för lite julklappsspel och grötmiddag. Riktigt roligt spel och jag vann 180 kr på triss och fick dessutom med mig plockmatsgafflar och en saltblandning hem. Jag som vanligtvis inte brukar ha sån tur när det kommer till spel. Jag bytte julklapp med Jonna som fick Thomas Vahé kryddor (ville egentligen behålla dem till mig själv) och så fick vi ännu mer julklappar av Åsa och Niklas, denna gång ett presentkort på resa. Yes tänkte jag, en resa till efter Grekland, den tanken delades inte med sambon. 

0 kommentarer

Agust

Bebisgosa
Idag på förmiddagen var jag och hälsade på hemma hos Jenny och Anton och deras lilla Agust. Den minsta lilla bebis jag sett och så söt. Jag fick äran att hålla i och mata den lilla mannen tills han somnade. Jenny har ju gått och blivit husägare för ett tag sedan med som jag fick en husvisning i, de har verkligen fått det jättefint och jag är lite smått avis på hur fint det har blivit. Snart är det vår tur att bli husägare, jag känner det på mig. 
0 kommentarer