Sista arbetsdagen

Att börja dagen med att torka kräks är lixom inga konstigheter för oss. Imorse var det Sigge som redan i sängen innan klockan ringt som signalerade om att det snart skulle kräkas upp en hårboll. När klockan slog 7 var kalaset redan över och vi var redo att möta arbetsdagen. För min del var det sista dagen på socialkontoret i Linköping så det innebar en del pyssel. På jobbet bjöd jag och en annan tjej som också slutade idag på fika och vi blev avtackade med en fin blomma. Det är ju blandade känslor att lämna en arbetsplats och kollegor samtidigt som det man har framför sig är spännande och nytt. 
 
Nu väntar en helg med återhämtning innan det nya och spännande börjar. 
0 kommentarer

Texas Longhorn

Igår kom Thomas och Camilla hit på kvällen och gjorde oss sällskap. Vid 18-tiden tog vi en regnig promenad till Texas Longhorn för att äta. Vi var inte säkra på om vi skulle få ett bord när vi kom dit eftersom det inte går att boka bord på helgerna. Som tur var så fanns det gott om bord när vi kom dit så vi fick sittplats direkt. Jag var tråkig och beställde en hamburgare medan de andra beställde kötträtter. Camilla och Thomas tog varsin ryggbiff och Daniel slog på stort och beställde oxfilé. Under tiden vi satt och åt utvecklades en matkoma och vädret slog om och det började snöa så på vägen hem promenerade vi mätta och belåtna i snöslask. 
 
Väl hemma landade vi i soffan framför mello och därefter kollade vi på Plura. Mätta som vi var dukade vi fram lite tapas och plockmat och toppade det hela med lite kaffe. Om vi inte hade det innan var nu matkoman ett faktum. Alex hade show här hemma där han visade upp hela registret i klätterträdet. När han tröttnade la han sig och skulle sova framför TV:n. En mycket väl vald plats tyckte han. 
Under kvällen fick vi vetskap om att alla tåg stod stilla i Mjölby och att tågen enbart gick till Mantorp. Knivigt då Camilla och Thomas skulle till Mjölby men det skulle gå en buss till Mjölby från Mantorp men det är ju inte så roligt att stå och vänta på en buss efter kl 00 på en mörk station som Mantorp. Allt löste sig till slut som tur var, dock kom det ingen ersättningsbuss. Typsikt östgötatrafiken. 
0 kommentarer

Så var det fredag igen

Då var det fredag igen och jag vet jag inte vart den här veckan har tagit vägen. Jag har varit väldigt trött och ganska omotiverad den här veckan och känner att jag nog inte fått så mycket gjort som jag borde ha fått, det är bara att ta nya tag nästa vecka. 
 
Igår var jag och hälsade på min nya arbetsplats i Mjölby. Jag träffade de nya kollegorna och min kommande handledare, jag fick se vilket rum jag kommer att sitta i och jag fick ställa lite frågor om organisationen och hur det känns att jobba och bo i Mjölby. Mycket intressant och spännande. Nu är jag både ivrig och spänd inför att få börja i Mjölby. Jag känner på mig att det kommer att bli väldigt utvecklande. Jag har också hunnit med att gå på spinning under gårdagen. Torsdagspassen är alltid döden men det är roligt nu när man gått regelbundet i några veckor för man känner att uthålligheten utvecklas för varje vecka. För att jag ska fortsätta att känna mig positiv till träning och känna att det är någonting jag har både tid och lust med har jag tisdags- och torsdagsspinning som fasta pass, allt utöver det är bara en bonus. Det räcker för att jag ska må bra och det är ju därför jag tränar (och såklart för en fast rumpa till sommaren). 
 
Alex undersöker årets första tulpaner
0 kommentarer