Med världens bästa Matilda

Idag har jag träffat bästa Matilda som kom till Linköping i förmiddags. Vi gick på stan en stund i snörusket innan vi tröttnade på vädret och gick och åt på Grekiskt och gott. Det är ju väldigt litet men det var som att färdas till ett annat land så snart man hade satt sin fot i restaurangen, bort från snöslask och till ett varmt Grekland men god mat. För att toppa det hela hade Matilda med sig en presentpåse till mig för examen. Jag fick en evighetsberlock från Thomas Sabo och den bästa kaffekoppen någonsin (haha). Kaffekoppen ska jag ha på jobbet! Kattberlocken och nyckeln fick jag ju förra helgen av mina andra bästa kompisar. Mitt armband börjar arta sig, jag älskar idén om att varje berlock betyder någonting. 
Efter lunchen var vi inte så sugna på att fortsätta i snöslasket så vi satte oss på bussen till IKEA och ikanohuset för att fortsätta shoppingen inomhus. Det blev en mycket tung kasse jag fick med mig hem från IKEA med en massa saker som behövdes fyllas på här hemma. Mestadels var det ljus jag köpte men jag köpte också 5 skärbrädor som ska ersätta alla gamla vi har här hemma, en ram som mitt examensbevis ska sitta i, en ljusbricka, en kruka och en liten växt. Jag köpte också två par tunnare jeans, ett par ljusbeige och ett par svarta, en mascara, en miniklädroller, ett läppbalsam och en blus. Jag har med andra haft en lördag helt i min smak, i trevligt sällskap och med bra shopping.  
2 kommentarer

Är jag allergisk mot kaffe?

Jag har hållit mig borta från kaffe ett tag nu till följd av att jag börjat få biverkningar när jag druckit kaffe den senaste tiden. Jag har börjat skaka och känna mig olustig i kroppen till följd av att jag druckit kaffe och idag hände det igen. Jag tog en kopp på eftermiddagen idag för orka ta tag i det som behövde tas tag i och för att jag nog var lite sugen på kaffe. Dock kom dessa biverkningar ganska snabbt efter jag druckit ur min kopp. När jag under eftermiddagen skulle skicka iväg ett sms från mobiltelefonen kunde jag knappt skriva för att mina tummar skakade så mycket. Den känslan satt i även när jag åkte och handlade efter jobbet och jag trodde för en sekund att jag skulle bli sjuk igen. Är det någon annan som läser den här bloggen som upplevt samma sak? 
 
1 kommentar

Vardagsträning

Idag har jag varit och gjort comeback på gymmet efter nästan 3 veckors uppehåll efter en ihärdig förkylning. Nu återstår bara hostan, har man tur så gissar man rätt angående vilken fas hostan befinner sig i så den kan tränas bort med en riktig chockning av lungorna annars blir det bara värre av träning. Som det känns nu gjorde jag rätt i min comeback på spinningcykeln, även fast vissa andra kroppsdelar ömmar nu i efterhand, ett tydligt tecken på att det var för länge sedan jag var där. Jag känner mig faktiskt motiverad att dra igång med träningen nu igen efter ett uppehåll, innan jul fanns det absolut ingen motivation och att ta sig till gymmet var en riktig plåga. Nu är det bäst att passa på att njuta av enkelheten att få tid till vardagsträningen eftersom jag snart kommer att få en bit att pendla till jobbet. För som många redan vet har jag lyckats få en fast tjänst i Mjölby kommun som socialsekreterare. Superroligt och spännande! Träningen kommer bli än mer viktig att prioritera med längre dagar och då är det ju bra att motivationen för träningen har kommit tillbaka. 
Här är en bild på ett av mina gull, så duktig som låg stilla trots att han hade en kamera uppryckt i ansiktet. 
0 kommentarer