Fredag eftermiddag

Fredag eftermiddag och veckans bästa eftermiddag är kommen. Veckan har varit fylld av intressanta inslag men nu är det skönt med två lediga dagar. Imorgon är jag medbjuden att äta frukost tillsammans med Daniel, Jonna och Daniels farföräldrar. Efter det ska jag gå och unna mig nya naglar, det ska bli så skönt! I helgen ska jag försöka ägna lite uppmärksamhet åt min sambo med, det känns som jag är så trött (på människor) när jag kommer hem så jag bara vill nörda serier och umgås med datorn eller katterna. Men i helgen ska jag trakassera Daniel. 
Nu har det börjat komma in lite nya lägenheter och en del hus på hemnet också. Jag håller tummarna för att vårt drömhus kommer ut snart, jag har förhoppningar om att vi hittar det i höst. 
1 kommentar

Sömnbubbla

Igår gjorde jag första arbetsdagen efter semestern vilket gick bra. Det hade hänt en del under tiden jag var på semester så det är full gas med ett mjöligt huvud. Idag gör det mig inte mycket att jobba, för vad är det för sommarväder vi har hörni? Det är ju så man känner att man bara vill dra täcket över huvudet och gå i ide, ungefär som Alex och Sigge gör här hemma. 
0 kommentarer

Semestern har kommit till sitt slut

Nu är semestern slut för den här sommaren, jag har haft underbara 2 veckors ledighet trots mycket varierande väder. Jag tycker nästan att det ska bli skönt att komma tillbaka till jobbet, men det är inte helt utan semester/söndagsångest jag säger det. Den här söndagen har varit en bra söndag än så länge. Jag gick upp skapligt och satte mig i soffan med min dator och kollade några avsnitt i en serie innan dagen drog igång på riktigt med en lång promenad tillsammans med Daniel genom stan. Sedan vi kom hem har jag städat hela lägenheten och spenderat en kvart med att stryka en löpare som fortfarande inte är skrynkelfri. Jag gav upp och insåg faktum att duken helt enkelt inte gick att få rak och la den på bordet och förstod att jag kommer behöva kisa varje gång jag jag går in i köket för att slippa se spektaklet. Hur som helst har det varit skönt att vara ifrån lägenheten då jag inför semestern var oerhört trött på hur det ser ut här hemma. Idag har jag tagit bort lite saker från hallen och har för avsikt att få tummen ur och byta ut den gräsliga mattan vi har i vardagsrummet. Daniel tycker knappt att det är någon idé att byta matta nu, så jag antar att även han står med en fot över tröskeln nu. Dock är jag fast besluten om att tillfällena jag ligger på alla fyra och "skrubbar" mattan från katthår inte ska bli många fler så ett byte av mattan är ett måste. Jag får helt enkelt hitta en matta som jag tycker är riktigt snygg och som vi kan ha användning för i ett framtida boende också. 

Mina fina pojkar <3 
1 kommentar