Helgen

I helgen har vi haft lite semesterfeeling. I lördags var vi supertrötta båda två så vi började dagen med en oförskämt lång sovmorgon, därefter gick vi till Jonna och spenderade några timmar i solen på hennes balkong. när vi gick hem var det fortfarande fint väder och det är då man önskade att man hade en liten uteplats så man bara kunde slänga fram grillen och sitta ute och äta. Vi fick nöja oss med kall sommarmat inomhus istället. Efter maten tog jag fram vattenmelon som jag bara älskar, vilket jag tyvärr inte är helt ensam om. Så fort det börjar lukta vattenmelon i soffan kommer Sigge och ska ha sig en bit. Han slickar, och slickar och slickar. Jag får kramp i handen som måste hålla emot så att melonbiten inte far iväg. I-landsproblem att ens katt ska ära upp min melon, men det är samma visa varje gång och det spelar ingen roll vilken melon det är för han gillar allt. 
 
Igår tog vi lite sovmorgon också innan vi gick till lilla Valla och kollade på alla djur. Daniel kollade mest på hästar och höll på att kikna av skratt när en häst la på en riktig brakare när vi stod bara några meter ifrån och kikade på den. Vi hade tänkt spela minigolf men jag var inte alls sugen så vi åt bara glass istället. Vi tog en omväg hem och gick förbi universitetet och kollade vart Daniel befunnit sig under alla år som student. Jag kunde snabbt konstatera att campus Norrköping var mycket finare. Den lilla promenaden vi tog blev till en tur på 1 mil, inte undra på att Daniel fick ont i benhinnorna. 
 
1 kommentar

Konsten att ha det bra

Kommer hem och möts av ett paket från Nelly.com i brevlådan, äntligen har mina bygellösa toppar kommit. 4 stycken olika har jag beställt och alla sitter jättebra. Efter det måste jag skynda mig för att hinna till mitt pass som börjar kl. 18:00. Segt som tusan att komma igång och komma in i den omtalade "andra andningen", men efter det gick det bra och jag lämnade gymmet med en riktigt  go känsla i kroppen. Väl här hemma möts jag av en sambo som precis blivit klar med maten, Ernst på TV, ett sms från pappa som skickat över löjligt mycket "sommarbonus" till sin vuxna dotter och en kramig kattkille. Jag har det så bra tänkte jag och njöt extra mycket av livet. 
 
Svett är salt tänkte Alex och ville passa på att pussas extra mycket. 
1 kommentar

Sommarmat

Lax, färskpotatis, romsås och sallad är ett perfekt avslut på en lång dag! 
0 kommentarer