Tvätta tvätta liten katt

Igår var vi på ytterligare en husvisning i Mantorp, ett stort hus med övervåning i vad som verkar som ett trevligt område med mycket runtomliggade grönområden. Idag är andra visningen sen sätter budgivningen igång, det ska bli roligt att se hur det utvecklar sig. Utgångspriset är 1,9 miljoner så huset är ganska dyrt redan från början så det ska bli intressant att se hur mycket det kan stiga ytterligare. Jag tycker att det är så roligt att kolla på hus och tänka sig hur jag skulle vilja ha det om jag skulle bo där och drömma lite. 
 
Igår när Daniel kom och la sig, bara fyra timmar innan jag skulle gå upp, visade han den här bilden och den är så rolig. Sigge hade jagat ifatt Alex, lagt sig på honom och sedan tvångstvättat honom. Ni ser ju själva hur nöjd Alex ser ut... 
0 kommentarer

Födelsedagsbarn

Idag fyller min älskade samboman hela 25 år, något att firas helt klart. Vi hade bokat bort på Aioli Tapasbar vid 19:00 men innan det hann vi med att öppna paket. Jag hade köpt ett par gant badbyxor till Daniel, dessvärre var dessa på gränsen till för små så Daniel får gå och kika ut sig någonting annat eller byta storlek. Inga ledsna miner för det, vi gick istället och åt underbart god mat. Mätta och belåtna gick vi hem och åt födelsedagsfika innan det var dags att gå och lägga sig. Jag höll mig uppe till 9:45, minns inte ens när jag gjorde de en vardag senast. Applåder till mig och hipp hipp hurra för Daniel. 
1 kommentar

Jag har hittat rätt

Jag känner mig så hemma på jobbet och det känns verkligen som jag hittat rätt. Tänk er, snart 23 år gammal och jag har redan hittat mitt drömjobb! Det är spännande när det blir måndag för att det kommer att hända så mycket spännande saker under veckan och jag kommer att lära mig så mycket nytt. Jag visste det egentligen redan när jag fick veta att jag fick jobbet, för jag har ju längtat till Mjölby och trånat efter lilla Mjölby under utbildningen. Jag har ju också provat på Linköping och har kommit till insikt med att det nog inte var någonting för mig, det var så stort och opersonligt på något vis. Idag påbörjade jag min fjärde vecka i Mjölby och det känns så rätt. Det är fortfarande massor kvar att lära men det känns så roligt och såklart utmanande och lite läskigt också att gå till jobbet varje dag och göra en massa saker jag adrig gjort förut. 
 
Idag hade jag mitt första barnsamtal och jag försökte med Norrköpingsmodellen med "berätta" och "berätta mer", nu fungerade det mindre bra idag då barnet hade myror i rumpan och satte igång larmet men det kan ju å andra sidan bara bli bättre nu. Imorgon väntar en heldag ute vid kusten då jag ska åka till ett behandlingshem på studiebesök för att se vad de kan erbjuda. Jag har ett omväxlande jobb minst sagt! 
Nu väntar en slapparkväll i soffan med denna myspojke som ligger och sover bredvid mig
0 kommentarer