Fredag och lördag - veckans bästa dagar

Igår var jag bjuden hem till Elin, vi blev ett gäng härliga tjejer som umgicks och åt mat tillsammans. Några av oss tog tåget till Linköping för att gå ut och dansa och ha roligt. Vi insåg snart att fredagar inte är en bra dag att gå ut på, även om det är lönehelg. Vi stannade ungefär en timme innan vi begav oss hemåt igen, egentligen en utekväll i min smak. Om det hade varit drag på det den timmen vi var där skulle kvällen varit perfekt, hemma tidigt och en härlig kväll innan utgång med alla dessa bra tjejer. Så om den första bilden beskriver gårdagen beskriver den andra bilden dagen. Idag har jag och båda katterna legat och sovit tillsammans i omgångar, först en sovmorgon till 10:00 sedan en mysstund i sängen efter frukosten. Jag lever verkligen för dessa mysstunder.
 
Efter lunch kom min lillebror in till Linköping för att umgås lite. Vi gjorde några ärenden på stan och handlade mat till kvällen. Vi åkte hem och lagade hamburgare och pommes, enkelt men så rackarns gott. Sen har vi bara tagit det lugnt i soffan, Niklas har legat och sovit i tre timmar (så roligt sällskap är jag tydligen) och jag har slökollat på tv. Perfekt helg hittils, jag saknar min Daniel bara. 
0 kommentarer

Löpning för att orka mer

Just nu och antagligen en tid framöver har jag en hel del att göra på jobbet, mycket som jag gör på fritiden som är bara för mig blir lätt bortprioriterat mot längre dagar på jobbet eller saker som behöver göras här hemma. Idag kände jag dock att jag verkligen behövde ta tag i min träning om jag skulle orka med den här veckan så jag bytte om så fort jag kom hem och begav mig ut och sprang, ett bra beslut. Under tiden tänker jag inte på någonting förutom det faktum att jag springer och nu när jag varit hemma ett tag har jag en jätteskön känsla i kroppen. 23 minuter tog jag mig runt 5 km på, vilket är en helt okej tid för mig (dock var jag helt döslut efteråt). Nu kan jag äta smörgåstårta imorgon på pappas födelsedag med gott samvete.
 
0 kommentarer

Återhämtning

Den här veckan har jag jobbat så det känts att man levt, är fortfarande trött efter dagen i onsdags trots en hel helg av återhämtning. Jag hoppas på en god natt sömn så jag kan känna mig lite mer återhämtad imorgon. Igår hade jag och Sigge lite mysmorgon innan jag tog tåget till Mjölby för att åka och hälsa på farfar på sjukhuset. Efter besöket fick jag skjuts hem till Linköping eftersom mamma och pappa skulle hämta badrumsmöbler. Jag passade på att köpa mig en ny cykel, jag känner mig som ett barn på julafton som fått köpa en ny cykel. Min plånbok är inte lika glad men vad gör det, nu äger jag en röd och fin damcykel som dessutom är försäkrad! 
 
Idag har jag träffat Rebecca och Matilda. Vi gick till empoli och köpte med oss mat som vi åt på en filt i trädgårdsföreningen. Supermysigt och så härligt att vara utomhus i solen tillsammans med bra vänner, varav en är en kommande kollega. Vi avslutade dagen med lite shopping och en glass på Bosses, en perfekt söndag i mitt tycke. 
0 kommentarer