Utredning av VG:s life

Aktuell situation - någonting jag undersöker och efterfrågar dagligen hos de personer jag möter via jobbet. Så hur ser min aktuella situation ut? Det är en bra fråga för den kan jag knappt svara på själv. Det känns som jag jobbar, äter och sover. Långa dagar med ständigt mycket att göra - love life! Hur som helst så går jag just nu en kurs via barnahus som heter samtal med barn. Jag har precis läst en bok om att intervjua barn, en länk till boken hittar ni här. I kursen har vi i uppgift att genomföra tre barnsamtal som vi ska spela in med videokamera utifrån den litteratur som vi läst inför handledningstillfället där vi sedan ska kolla på barnsamtalet vi genomfört. Ganska pirrigt men nu har jag spelat in det första av tre samtal. 
Social situation - I helgen har vi socialiserat oss med Camilla och Thomas. Vi startade med lite tilltugg och bubbel att dricka hemma hos oss innan det bar av till Yellow Fellow. Gå dit om ni inte varit där och ät pad tahi - himmel och plättar så gott. Deras drinkar ska vi inte ens gå in på, gå dit säger jag bara! Därefter bar det av tillbaka hem till oss för det senaste avsnittet av så mycket bättre. Så mycket sämre tyckte Thomas. 
Analys och bedömning: Helgen var mycket bra. De bästa av alla helger är när man hittar på någonting en av dagarna och kan ligga i soffan ta långa promenader den andra. 10 av 10 möjliga. Tiptop, nu orkar man en vecka till. Och ni, nu är det bara fyra dagar kvar till helg. 
1 kommentar

Färgsätt november

Detta mina vänner är höstens bästa. Jag har ju skrivit om det tidigare om mina två nagellack som jag bara älskar. Ni borde alla införskaffa er ett Essie-färglack och en gelsetter att förstärka med. Våga sätt färg på mörka, skitnovember! 
0 kommentarer

Novemberljus

Äntligen är ljusbollarna mina! 
När vi spelade julklappsspelet förra året fick jag en kartong med ljusbollar och jag belv lyckligare än lyckligast. När jag öppnade kartongen låg det plopp där i istället och sedan dess har det kommenterats flertalet gåner. Men nu har jag änligen fått en ljusslinga av mamma. Nu återstår bara att se hur länge de får vara ifred, Alex var intresserad redan innan de hängdes på plats. I övrigt är det faktiskt riktigt mysigt hemma hos oss nu, vi har ju en mysig höstlägenhet så nu är det bara att passa på att mysa. 
I lördags gick jag på stan och gjorde ärenden under tiden Daniel var på gymmet. Jag kom hem med en whiskeyflaska till pappa och en ljushållare som han kan sätta i flaskan när innehållet är slut. Det var en uppskattad present på farsdag. Jag köpte även juldukar till mig själv, pyssel till julkort och tre nya koppar. Två Greengate hem till oss och en PiP studio-kopp som jag ska ha på jobbet. Nu kommer kaffet smaka så bra både hemma och på jobbet. 
2 kommentarer