essie

 
idag började dagen med en omgång nagellack och det kan ha varit det bästa beslutet jag tagit idag (notera att jag jobbar med att fatta beslut). Nya fräscha naglar gör alltid livet lite bättre.
Jag och Daniel hade en rolig konversation mellan tvättarna ikväll. Jag satt i köket och kollade på min dator eftersom det var fotboll som dominerade i vardagsrummet. Jag hör hur någon gör mål och frågar (skriker) in till Daniel vem det var som gjorde mål. AIK svarar Daniel. Nej säger jag och Daniel undrar vem jag hejar på. Norrköping såklart blir mitt svar. Daniel blir ställd och säger att AIK möter Göteborg och att Norrköping spelade igår. Hoppsan! Skrattfest utbryter, men jag bjuder på den. 
0 kommentarer

En helg i Mjölby

I torsdags blev jag hämtad i Linköping av pappa för att spendera helgen hemma i Mjölby. Daniel är i London torsdag till söndag och istället för att sitta ensam i lägenheten passade jag på att åka hem och bli lite bortskämd. I fredags började dagen med spinning på morgonen innan sista arbetsdagen för veckan väntade. Katterna finner sig så väl hemma hos mamma och pappa nu, de behöver knappt gå husesyn längre utan hittar direkt någonting att busa med. Tyvärr har båda varit dåliga i magen så vi har behövt duscha Alex i rumpan en gång och Sigge två gånger. Det är inte populärt. 
I lördags var vi på kalas hos en treåring i Väderstad som fyller tre på tisdag. Det blev ett riktigt paketkalas med massor med fina saker. Det är trevligt att träffa släkten med såklart och få kika lite på den nyaste stjärnan i släkten, Stella. Vi blev dock inte långvariga eftersom pappa skulle ut och motionera innan det belv för mörkt ute. På kvällen fick det bli hämtmat och en bra film i soffan, precis det jag behövde. 
Idag blev det en tidig retur till Linköping med katterna för jag ska snart iväg till Norrköping för att träffa Matilda och göra stan. Det ska bli så mysigt. Sedan jag slutade plugga har jag knappt varit i Norrköping, så nu ska det bli kul att åka dit och göra stan och träffa en saknad vän. 
0 kommentarer

Sigge i oktoberrusket

 
Måndag igen. Idag har det verkligen varit måndag, jag hade svårt att komma igång idag. Det kändes inte som att jag kom igång alls, så nu är det skönt att sitta i soffan och inte behöva göra ett dyft. I skrivande stund sitter vi och kollar på semesterbilderna från förra året och drömmer oss bort (läs jag gör det). För hur bra låter det inte med en resa till värmen? Nje, för vår del går varje slant in på sparkontot så att vi kan köpa vårt drömhus snart. Vi får stå ut i höstrusket och tänka på att framtiden har fina och eftertraktade saker att erbjuda. 
 
Topp 3 på önskelistan idag: nattduksbord som man kan ha en lampa på så man kan läsa innan man ska sova, december och julledigt, vilma vintage från Greengate.
0 kommentarer