Måndagsexemplar

Efter den här helgen känner jag mig allt annat än utvilad. På jobbet fick jag först kommentaren "oj Viktoria, du ser trött ut. Är du trött?" och sedan kommentaren "är du ledsen?" efterföljt av en kram. Det är med kärlek dem säger det och slutsatsen man kan dra av detta är att det tar på krafterna att renovera hus, även med massor hjälp. Nu ikväll har jag varit och tränat och inbillar mig att det ska hjälpa mot uttömda energidepåer. Vi får väl se, lite snyggare är jag nu efteråt iaf. 
0 kommentarer

Panelvägg

Idag, dagen då jag och Daniel satte upp en panelvägg på egen hand. Pappas föräldrainstinkt satte in så han kontrollerade hur arbetet utfördes och hjälpte till när det behövdes. Den orangea tapetväggen har nu blivit vit som resten av rummet. Nu fattas bara golv och lister så är sovrummet klart. Tillfredsställelsen efter dagens insats finner inga gränser. Imorgon hittar vi på någonting annat att fixa med. 
0 kommentarer

Huset

Idag har vi varit i huset igen, jag har målat undersidan av trappan och trappräckena har skruvats på. Det blir så fint! En vägg har kommit upp i köket och det känns som att det också kommer att bli bra, nu börjar det växa fram ett hus såsom vi vill ha det. Nu ska vi ha "vilodag" imorgon och sedan köra hela helgen. 
0 kommentarer