Julen 2016

 
Nu är julen förbi och mina 10 lediga dagar är slut. På uppesittarkvällen var vi hemma hos oss och testade att sitta 8 personer vid vårt kvadratiska bord, det är lite maffigt. Vi spelade Bingolotto och åt pizza med våra familjer samlade, supermysigt. På julafton åkte jag hem till mina föräldrar och spelade julklappsspelet innan Kalle och julklappsutdelning. På kvällen anslöt Daniel och då blev det ännu fler julklappar innan vi åt julmat. På juldagen spelade vi julklappsspelet hos Daniels föräldrar, åt grötmiddag och delade ut fler julklappar. Allt enligt tradition från förra året. Det går ju inte att komma ifrån att det är ganska mysigt. Jag har dessutom fått en massa bra julklappar, känner mig så bortskämd.
 
På annandagen var julfirandet över så vi var hemma och segade hela dagen tills det var dags att gå på ett spinningpass på kvällen. Välbehövligt efter all julmat. Nu är dessutom första arbetsdagen avklarad, så skönt! Jag gillar att jobba och jag gillar vardagsrutiner, så är det med det. 
0 kommentarer

Lata dagar

Igår var jag och gjorde mina naglar fina inför julhelgen. Jag har under hela december tänkt att jag skulle göra röda naglar men kom istället hem med naglar i rosa ton. Slående likt de jag gjorde förra gången och gången innan det. Jag måste gilla rosa. Resten av söndagen gjorde vi inte många knop, latade oss i  soffan för det mesta. 
Jag var hemma själv idag och det är verkligen inte min grej så det är väl bra att jag får öva på det i två dagar till. Idag skulle det vara elavbrott mellan 8-13 så jag var uppe extra länge igår för att försöka sova ut på morgonen. Det fungerade ganska bra för jag kom upp ur sängen starx innan kl. 10:00. Sen insåg jag att det var pest och pina att vara utan el. Det fick bli en promenad för att köpa lite mat som inte behöver värmas och sen landade jag i soffan med mobilen till elen kom tillbaka, 45 minuter innan utsatt tid. Det är var jag glad för. Dock var jag snart rätt uttråkad igen så det fick bli en promenad på eftermiddagen också. Imorgon har jag en lista med saker jag ska göra så jag ska nog sysselsätta mig bättre imorgon. 
0 kommentarer

Bakom kulisserna

Bakom kulisserna för årets julbild på Sigge. Han var högst motvillig och sedan oerhört sur. Så som han ser ut på andra bilden såg han ut tills Daniel befriade honom från halsduken så det blev inte bättre än så. Det är tur att Alex julfoto redan är kirrat, vi får väl se om vi ger oss på Sigge igen eller om han får slippa till nästa år... Jag vet vad Sigge skulle föredra. 
1 kommentar