Hard work

Idag har jag gjort någonting som inte hör till vanligheterna, jobbat på en lördag. Det blir konsekvensen av att en utredning om 22 sidor försvinner från datorsystemen på torsdag och återfås först på fredag eftermiddag. Timmarna mellan 8:30-19:00 ägnades till att försöka jobba ikapp de timmarna som gick förlorade för att hinna färdigställa utredningarna till tisdag. Svettigt. Imorgon blir alltså veckans första lediga dag och då ska jag sova, slappa i soffan och sova igen. Nästa lediga dag blir förhoppningsvis onsdag, då ska jag försjunken i soffan försöka läsa ikapp till distanskurser jag pluggar. 
0 kommentarer

Flyttlådor

Idag har vi storstädat och packat flyttlådor sedan kl. 11, med en paus för kaffe och en promenad. Vi har packat ner stora delar av vardagsrummet och fyllt 3 svarta sopsäckar med saker som ska slängas. Så himla skönt att ha börjat rensningen, det tag lite tid och då är det skönt att ha börjat redan nu. Katterna är förtjusta i alla lådor man kan hoppa i och busa med, inte alls tröttsamt när man får lyfta ur dem hela tiden. 
Vi har också köpt altanmöbler idag, det tickar på med möbler till det nya huset. Nu ska de få lite färg, det får blir nästa projekt.
0 kommentarer

En sån dag

Idag är en sån dag som man spenderar i soffan. Som tur är vi överens om det här hemma. 
0 kommentarer