Discobowling och Yellow fellow

Daniels fina skor i två olika storlekar 
 
I lördags hängde vi med Camilla och Thomas. Vi inledde kvällen med bowling vilket var länge sedan sist. Det var dock väldigt kul och jag är förvånad över mina dolda talanger i bowling. Första omgången vann jag men i totalen hamnade jag och Daniel på en delad andraplats. Det känns helt okej, jag hade föreställt mig fler klot i rännorna än vad som faktiskt träffade käglor. Tur gissar jag. 
Från bowlingen gick vi till yellow fellow, samma mat men en annan drink denna gång. Det är nog fjärde gången i ordningen som jag äter pad thai, den måste ni testa om ni inte redan gjort det. Därefter gick vi hem till oss och kollade på Melodifestivalen med tilltugg. In på småtimmarna spelade vi kort, vi kan konstatera att jag och Daniel behöver öva på strategispel. Aj aj. 
I söndags åkte vi till Mjölby och kollade på kök. Det var verkligen superfint och kommer nog passa fint i vårt kök. Jag fick med mig två kataloger hem som jag kikar i för lite inspiration, de varvar jag med kurslitteratur på engelska. Gissa i vad jag helst bläddrar i? Jodåsåatte, jag har lite att ta igen inför arbetet med kommande seminarium. 
0 kommentarer