HUSÄGARE

Vilken dag det har varit idag. 
I söndags var vi på husvisning i Mantorp. Vi stod i valet och kvalet om vi skulle gå eller inte då farfar gick bort under förmiddagen. Samvetskvalet satte in, ska vi gå? ska vi stanna hemma? Vi gick på husvisningen efter en mellanlandning hemma hos mamma och pappa. Väl på visningen framstår huset som bättre än vad vi kunnat se av bilderna (händer sällan). Huset ser dessutom ut som mormor och morfars gamla hus, det går ju inte att känna sig annat än hemma. Budgivningen satte igång i tisdags och avslutades idag. Mina nerver tackar mig för att vi vann den första budgivningen vi gav oss in i för detta är ingenting jag vill göra igen, 4 dagar total nervositet. Klockan 15:00 idag skriver vi kontrakt med säljaren och huset plockas bort från hemnet. Nu har vi en vecka på oss att besiktiga huset och bestämma oss för vilken bank vi ska låna av, sen fyller det på med saker som ska fixas innan inflytt den 1 april
För att toppa denna eufori så kom min nya, ljusrosa, ODD MOLLY tröja på posten idag. Husägare i en ny underbar tröja i samlingen. 
3 kommentarer

Utbildning

Idag har jag varit på utbildning i tejping på barnahus. Det är en metod för att prata med barn genom att använda en scen och olika figurer. Scenen kan vara ett skrivbordsunderlägg där man använder tejp för att avgränsa rum eller en sandlåda där man avgränsar rum genom att dra med fingret i sanden. Det är ett konkret sätt att att prata med barn på och man pratar om sig själv och vad man varit med om genom olika figurer såsom dockor för barn och vuxna, hus och andra rekvisita. Imorgon väntar del två av tejpingutbildningen och då kommer vi även att få intyg för att använda metoden. Det ska bli så spännande att få prova metoden och implementera den i sitt dagliga arbete. Men först blir det nog ett stopp på Panduro för att tillverka egna figurer. 

På vägen hem hämtade jag även kurslitteraturen jag beställt till den kursen jag läser på distans. Än har jag bara bläddrat i böckerna och de verkar så bra. Jag vill bara förkovra mig i kunskap! 

1 kommentar

Det bästa med att ha katt

 
Är att man kan tvångsgosa dem. 
0 kommentarer