Grillkvällar i gott sällskap

I fredags hade jag mina kollegor hemma hos mig för AW. Vi inledde med fördrink och rundvandring i huset, sedan 5-kamp, grillat och avslutningsvis efterrätt och kaffe. Det var så trevligt att vi fortsatte helgen på samma sätt. Igår var Camilla och Thomas hos oss på en grillkväll. Vi visade runt i huset och visade vad vi gjort sedan de var hos oss senast. Vid första besöket hade vi bara rivit, det fanns inget innertak och ingen vägg i vardagsrummet så det hade ju hänt en del sedan sist. Därefter tände Daniel grillen och jag sprang mellan köket och altanen och servade med saker. Nästa gång står jag vid grillen, det verkar mycket skönare. När vi väl slagit oss ned åt vi både mat, snacks och efterrätt långt inpå småtimmarna. Vi fick se en vacker solnedgång efter en heldag med mörka moln  och roade oss med en kortlek och att komma på filmtitlar som skulle vara roliga att avsluta med "i röva". Som inflyttningspresent fick vi fina ljuslyktor och en jättefin sten som Camilla gjort med text och en bild på mig och Daniel. Den står i hallen och är den finaste inredningsdetaljen i hela vårt hem, så tack återigen. 
Sigge är trött efter en helg med mycket gäster, synd att vi köpte en för liten fåtölj till den lilla katten som ligger med tårna utanför.  
Idag har vi pysslat med lite hushållssysslor såsom tvätt, städning och matlagning. Jag har också gått en långpromenad med Jenny mellan skurarna och åskan, en väldig tur hade vi med den värsta skuren. Vi han bara stänga dörren om oss innan himlen öppnade sig. I helgen har jag fyllt på med energi inför en ny arbetsvecka som är späckad med arbetsuppgifter inför en veckas semester. 
1 kommentar
Camilla

Åå vad kul att du gillade stenen. Tack för en jättetrevlig kväll med mycket god mat, nästa gång får ni åka mot Mjölby ♥.

Svar: Det gör vi så gärna 😘😘
Viktoria