Helgen

Arbetsvecka nummer ett av två mellan semester har gått fort, likaså helgen. I fredags kväll var vi hemms hos Daniels föräldrar och grillade och visade prov på att kubb är svårare än man tror. Tjejerna förlorade med 2-1 efter de längsta tre kubbmatcherna i historien. Straffet var att ordna med kaffet som serverades närmare kl. 23 än vad som var tanken från början. En mysig och varm kväll i juli och vi var taggade som vanligt. 
Igår var vi i Vätterviken och badade. Det var riktigt skönt i vattnet sådär så att man kan vara i ett tag utan att frysa. På eftermiddagen åkte vi hemåt, något rödare och lite somrigare efter första doppet i Vättern. När vi kom hem fixade vi med tacos och blev jagade av en invasion av getingar på soldäcket. Vi hamnade istället i den svala källaren framför en film. 
Idag har vi velat i beslutet om vi skulle åka och bada eller inte men valde att stanna hemma. Vi sysselsatte oss ordentligt i trädgården. Klockan 10 var aktiviteterna igång, först badminton, sedan kubb en lång stund och runt lunch begav jag mig ut och sprang spåret. Varmt men skönt. Därefter lunch och en rastlös sambo så det fick bli en promenad på 5 km i värmen. Väl hemma lockade glassen i frysen och en kopp kaffe så det fick det bli. Dagen avslutades med att vattna trädgården och ytterligare en promenad för att smälta kvällsmaten. 
0 kommentarer