Semesteräventyr

I fredags stämplade jag ut för en veckas semester. Det kändes bra att gå på semester när jag gjorde det, hade semesterveckan inträffat en vecka tidigare skulle jag inte ha kännt mig klar på samma sätt som jag gjorde i fredags. I lördags fortsatte vi att promenera likt vi gjorde hela kvällen i fredags, denna gång i riktiga promenadskor och mot hästhagar på annat håll i Mantorp. Vi har gått samma promenadstråk två gånger nu på 6,4 km ut mot Tollstad, busenkelt att lura med Daniel när det finns hästar precis överallt längst vägen. Den här gången såg vi en pyttehäst, dock blev den stora hästen avis när jag ville klappa den lilla hästen så det var bara att klappa på. 
Igår ägnade vi oss åt att sätta upp tavlor efter en sovmorgon, det är inte riktigt vår grej. Osams som småbarn blev vi och frustrerade över att det inte riktigt blev som vi ville. Jag tror att vi båda två behöver gå en kombinerad kurs i tavelhängning och tålamod innan vi ger oss på nästa projekt. 
Nu råkar det vara så att jag köpte en ny tavla redan idag när jag och mamma var på tur på östgötaslätten. Mamma och jag har båda två semester den här veckan så vi ska hitta på lite roliga saker, först ut var Vadstena och Färg och Form outlet. Där hittade jag en superfin hängande ljuslykta från Ernst som skulle passa riktigt bra på vår altan men jag blev snål och köpte den inte, ångrar det lite nu faktiskt. Därefter strosade vi lite på shoppinggatan men min favoritaffär som är proppad med greengate var inte öppen så det blir att åka tillbaka en lördag mellan kl. 10-14. Vi hamnade därfter på Väderstad konditori där vi fikade med en katt bredvid oss i fåtöljen.
På vägen hem stannade vi till på Mio i Mjölby och där fann jag vår nästa tålamodsutmaning, en superfin tavla som jag fick av Daniel i födelsedagspresent. Härttavlan blev till en ballerinatavla till min fröjd. När vi kom hem fick Daniel ställa upp som tillfällig tavelkrok så att jag kunde ta kort på hur det skulle bli. Jag är mycket nöjd med det tänkta resultatet. Det syns inte på bilden riktigt men färgerna i tavlan passar väldigt bra med färgerna som vi har i resten av huset och den passar bra med golvet och trappan också. 
0 kommentarer