Semestern är slut för denna gång

Då var semesterdagarna slut för denna vecka men det gör inte så mycket för jag har gjort så mycket roliga saker i veckan. I torsdags morse gick jag en promenad med Jenny och Agust i Mantorp och följde sedan med hem till dem en stund och lekte i Agust bollhav. Gunga hann vi göra en sväng med innan vi gick in. 
På eftermiddagen kom elektrikern hit och kopplade in kontakter och spottarna i köket. Många uttag blev det och belysningen blev riktigt bra om jag får säga det själv. Därefter fick jag skynda till Mjölby för att träffa släkten och minnas farfars födelsedan, han skulle ha blivit 79 år om han hade varit med oss. Födelsedagen firade vi med grillat, kubb, en sväng till lekparken, fika och kaffe med tillhörande 40 procentigt. Att vi samlades och firade hans dag skulle farfar ha tyckt om. Roligt och trevligt, jag fick mig också en åktur på områdets gungbräda, det var inte igår. Strax fick jag sällskap i knät av en liten tjeja som också ville vara med och leka. (Bilderna är lånade från Camillas blogg)
Igår gjorde mamma och jag ett besök på Ekebergs våffelcafé i Västra Harg. Mycket trevligt ställe med massor av djur att kolla på och kela med. En ordentlig våffla och en stor kopp kaffe satt fint. Dock började det regna precis när vi blivit serverade så vi fick skynda in för att inte bli dränkta. Där fick vi sällskap av farfars syster och hennes man. 
Idag började vi dagen med att inviga spåret i Mantorp. Ett trevligt spår som jag inte riktigt hann njuta av för vi sprang så rackarns fort och jag blev genast påmind om varför jag inte tycker om att springa med Daniel. Jag känner mig otränad och tung i jämförelse och efteråt ville jag bara spy. Det belv en sakta promenad hem medan han sprang hem. En stunds återhämtning och lite käk i magen sen en utetur med katterna i trädgården för första gången. Det tyckte de var kul och har inte tjatat än om att få gå ut mer. På eftermiddagen kom mamma och pappa hit en sväng och hjälpte till med diverse. Vi hann inta en gofika på altanen, hänga upp gardiner, sätta upp en lampa och skruva ner en lampa på uteplatsen som vi tror kan vara anledningen till strömavbrotten som kommer titt som tätt. 
Lampan är från Ullared och kostade 300 kr, lite prisskillnad från eos-fjäderlampa som jag egentligen skulle vilja ha i grått. 
0 kommentarer