Kalas och andra festligheter

I helgen har vi firat att jag blivit klar med kursen jag läst under vårterminen. Jag fick en liten kompletteringsuppgift på sista uppgiften som var enkla att fixa till. Nu kan jag stolt säga att jag tillgodogjort mig 7,5 hp på avancerad nivå, vilket innebär totalt 37,5 hp på avancerad nivå. Det saknas en hel del poäng innan poängen betyder någonting men om jag läser några kurser till genom åren kanske de i sinom tid kan komma att betyda någonting. Vågar inte ens hoppas på en master, så många poäng kommer jag nog inte att komma upp i. Råkade även söka in till en annan kurs i höst, vi får se om jag kommer in och om jag orkar läsa igen. 
Den senaste tiden har Alex lagt sig till med ett nytt beteende där han blir helt till sig av plädarna vi har i våra soffor. Han trampar runt med alla tassar tills han är klar och sedan gör han rent de privata delarna. Gött för honom kanske men han gör det alltid när jag eller Daniel också sitter i soffan. Det vore önskvärt med en mer privat kisse. 
I lördags hade vi först Daniels farmor och farfar på besök i huset. Husvandring sedan gofika på altanen. Jag hade bakat knäckig rabarberpaj som blev hur god som helst. Därefter tog vi en PN innan kalas för farmor 70 år och hennes syster 75 år. Högby hembygdsgård fick återigen stå för lokalen, men det gör inget för det är en mycket trevlig lokal. Jag fick äran att leka varg med en av småliven tills jag var genomsvett och fick håll. Trötta somnade vi gott den natten. 
Idag har jag gjort mina naglar på förmiddagen, det var ett tag sedan jag luftade mina grejer men jag blev faktiskt nöjd. Därefter en promenad till travet och Mantorp möbler När vi kom hem kom mamma och pappa på spontanbesök och vi käkade upp resterna från lördagens paj, lika god fortfarande. Vi fixade med en hylla på altanen och försökte fixa ringklockan. I veckan ska vi greja med lister, sen är det snart, snart klart. 
0 kommentarer