Påsk och födelsedag

Under påskhelgen har vi hunnit med två firanden, fredag och lördag. I fredags var vi hemma hos Daniels föräldrar och firade Åsa som snart fyller år och åt exotisk planka. När vi kom hem hade Sigge bajsat på sig så lagom till Daniels födelsedag startade kl. 00:00 satt jag i duschen med en nerbajsad katt. Det ska även noteras att jag sov innan den lilla incidenten. Jag var blöt, Sigge var blöt och det luktade kattdiarre i hela lägenheten. Det var gött att somna till.
Dagen därpå började vi torka bajs redan kl. 07:00 då Sigge var igång igen. Vi gick och la oss och sov en stund till innan vi åkte till Jula och Ikanohuset för att köpa arbetsbyxor och ta en födelsedagsfika. På kvällen åkte vi till Mjölby för att fira påsk och fira Daniel som fyllde hela 26 år. In på småtimmarna begav vi oss till stationen på varsin pakethållare. Livsfarligt men vi överlevde och hann med tåget hem. 
Under söndag och måndag har vi bara tagit det lugnt, ätit godis och varit ute på långa promenader i det fina vädret. Vädret har verkligen varit ljuvligt och det har varit så skönt att fylla på batterierna med en längre ledighet i fint väder. Vi passade såklart på att njuta av lugnet innan stormen för nu är det bara 3 dagar kvar innan vi får tillgång till huset och då kommer ju mycket ledig tid att gå till renovering och fix. Det är ju såklart helt fantastiskt att äntligen få sätta tänderna i vårt hus för att få det som vi vill. 
Födelsedagskram
0 kommentarer

Snart husägare

Nu har det hänt mycket sedan sist, jag har varit i förvaltningsrätten, haft det sista gruppseminariet, lägenheten är såld, vi har varit och kollat i huset och katterna har kommit tillbaka hem. 
Det ekar fortfarande tomt i lägenheten och tommare ska det väl bli, det blir en övergångsperiod på några månader när det kommer att vara viss oordning och svårt att hitta saker. I onsdags togs beslutet att sälja lägenheten innan visning och katterna kunde därför komma hem. Som jag har saknat dem som hade varit borta i mer än en vecka. Sedan dess har Alex sovit på mig varje natt så jag tror att de hade saknat oss också. Sigge markerade att han minsann ville åka tillbaka till Mjölby genom att lägga sig i buren igen, så tydlig. I torsdags skrev köparen på köpeavtalet och lägenheten var såld. De öppna visningarna ställdes därför in och några av våra saker har sakta börjat kika fram igen. 
Igår var vi och kollade på huset tillsammans med ägarna som gick igenom praktiska saker och vi gick igenom saker som de ville lämna kvar i huset. Allt välkomnades, det var bland annat lampor, gardinstänger, gardiner till altanen och en del verktyg. Vi gick ett varv i trädgården och kollade på var som kommit upp ur landet och vad som ska komma upp. I trädgårdslandet kommer det bland annat att komma upp sparris, det ska bli riktigt spännande att se. Vi gick också igenom olika blomster och buskar i trädgården som ska bli kul att se hur det kommer att se ut sedan. Nu är det inte många dagar kvar, om mindre än två veckor är vi husägare på riktigt, då börjar jobbet med att göra det till vårt. 
0 kommentarer

Vår

Det bästa med att ha lägenheten ute för försäljning är att man har en bra anledning till att köpa färska blommor till visningarna. Dessa är helt ljuvliga. 
0 kommentarer