Påsk och födelsedag

Under påskhelgen har vi hunnit med två firanden, fredag och lördag. I fredags var vi hemma hos Daniels föräldrar och firade Åsa som snart fyller år och åt exotisk planka. När vi kom hem hade Sigge bajsat på sig så lagom till Daniels födelsedag startade kl. 00:00 satt jag i duschen med en nerbajsad katt. Det ska även noteras att jag sov innan den lilla incidenten. Jag var blöt, Sigge var blöt och det luktade kattdiarre i hela lägenheten. Det var gött att somna till.
Dagen därpå började vi torka bajs redan kl. 07:00 då Sigge var igång igen. Vi gick och la oss och sov en stund till innan vi åkte till Jula och Ikanohuset för att köpa arbetsbyxor och ta en födelsedagsfika. På kvällen åkte vi till Mjölby för att fira påsk och fira Daniel som fyllde hela 26 år. In på småtimmarna begav vi oss till stationen på varsin pakethållare. Livsfarligt men vi överlevde och hann med tåget hem. 
Under söndag och måndag har vi bara tagit det lugnt, ätit godis och varit ute på långa promenader i det fina vädret. Vädret har verkligen varit ljuvligt och det har varit så skönt att fylla på batterierna med en längre ledighet i fint väder. Vi passade såklart på att njuta av lugnet innan stormen för nu är det bara 3 dagar kvar innan vi får tillgång till huset och då kommer ju mycket ledig tid att gå till renovering och fix. Det är ju såklart helt fantastiskt att äntligen få sätta tänderna i vårt hus för att få det som vi vill. 
Födelsedagskram
0 kommentarer