Paus

Just nu sitter jag på espresso house i Norrköping och väntar på bussen till Finspång, det var en paus på 40 minuter innan bussen gick från att jag kom fram så jag passar på att unna mig en god chailatte. På vägen hit passade jag på att läsa den sista artikeln inför seminariumet imorgon kl. 17:00, men först ska det klaras av en förhandling i förvaltningsrätten. 
Idag är det första visningen i vår lägenhet, andra visningen är på torsdag och sista visningen är på söndag. Vi har ju storstädat och rensat i lägenheten inför fotograferingen i tisdags så inför idag är det bara lite småplock som ska göras. Lägenheten ligger ute på hemnet för allmän beskådan, in och kolla och kom och köp! 
Igår hade jag namnsdag och då gick vi till stan och tog en fika på ett nyöppnat brasseri på stora torget. Därifrån tog vi en promenad till MIO möbler och kollade på stolar till det bordet vi köpt, det är inte enkelt men nu tror vi att vi lyckats bestämma oss. Kanske. På vägen hem köpte vi tulpaner som jag fick av Daniels mamma i namnsdagspresent. Dagen avslutades i soffan med ett halvt öga på mellodifestivalen. Bra dag med andra ord. Nu är det bara 19 dagar kvar tills vi får tillgång till huset. 
0 kommentarer